Ιντέγε: «Ευγνώμων για πάντα στον Ολυμπιακό»! (pic)

Ιντέγε: «Ευγνώμων για πάντα στον Ολυμπιακό»! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ιντέγε: «Ευγνώμων για πάντα στον Ολυμπιακό»! (pic)

bet365

Ο Ιντέγε Μπράουν μέσω των social media του αποχαιρετά τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Τι λέει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το πέρασμά του από την Ελλάδα και την μεταγραφή του στην Κίνα!

Όπως τονίζουν οι Νιγηριανοί, η μεταγραφή καθυστέρησε επειδή η Τέντα δεν είχε χώρο για άλλους ξένους στο ρόστερ της και προκειμένου να «δημιουργηθεί» άφησε εκτός λίστας τον Γκαμπονέζο Μαλίκ Εβουνά. Μάλιστα, δίνουν και τη λεπτομέρεια ότι ο 28χρονος σέντερ φορ θα πάρει την φανέλα με τον αριθμό 39. Ανακοινώσεις πάντως δεν υπάρχουν ακόμα. Ο Νιγηριανός άσος λίγο πριν... πετάξει για την Κίνα τοποθετήθηκε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, την σχέση αγάπης με τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αρχικά ο Ιντέγε στο μήνυμά του μετέφερε πως «σήμερα πρόκειται να ταξιδέψω για την Κίνα για να υπογράψω στην Τιανγίν Τέντα. Ήταν μία ευκαιρία που μου προέκυψε ξαφνικά και ένιωσα την ανάγκη να την αρπάξω. Το έκανα μετά από πολύ σκέψη και αφότου... ταλαιπώρησα αρκετά το μυαλό μου. Πέρυσι είχα πολύ μεγάλες προσφορές από την Κίνα και την Μέση Ανατολή αλλά και άλλες κρούσεις και ευκαιρίες στην Κεντρική Ευρώπη αλλά δεν πέρασε ποτέ σαν σκέψη από το μυαλό μου το να φύγω. Ήθελα να μείνω. Ο Ολυμπιακός έγινε το... σπίτι μου. Και για μένα και για την οικογένειά μου και τον αγαπήσαμε κάθε στιγμή και λεπτό, όπως και μας αγάπησαν. Με έβαλαν στην καρδιά τους και αυτό είναι κάτι που θα κρατάω μαζί μου πάντα».

Στην συνέχεια ο Ιντέγε επισήμανε στην σελίδα του στο Facebook: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Μαρινάκη, που έκανε τόσα πολλά για να με φέρει εδώ. Το θυμάμαι ξεκάθαρα πως είχε περάσει τις τελευταίες δύο ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και δούλευε και προσπαθούσε διαρκώς για να με φέρει στην ομάδα. Κάποιες φορές ορισμένοι ξεχνάνε τις προσπάθειες και τα λεφτά που έχει βάλει στην ομάδα και πόσο σκληρά έχει δουλέψει για να διατηρεί τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Είμαι ευγνώμων σε αυτόν και θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Ολυμπιακό. Η ομάδα αυτή ήταν πραγματικά μία από τις καλύτερες που έχω περάσει και έχω συναντήσει. Όλα γίνονται για την καλύτερη δυνατή επίδοση στον αγωνιστικό χώρο και θα πρέπει να ευχαριστήσω και το επιτελείο και τον CEO της ομάδας, που μας έκανε να νιώσουμε τόσο ευχάριστα και φιλόξενα. Θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου, παλιοί και τωρινοί. Με κάποιους εξ αυτών γίναμε πολύ καλοί φίλοι. Χωρίς αυτούς ένας παίκτης δεν είναι τίποτα. Δεν είσαι τίποτα χωρίς τους συμπαίκτες σου. Κοιτάζω μπροστά και σε μία πρόκληση σε ένα νέο πρωτάθλημα, με νέους συμπαίκτες και νέο τρόπο ζωής. Για το τέλος για όλους τους οπαδούς και τους φανς της ομάδας. Μου έδειξαν αγάπη από την πρώτη ημέρα και ανταποδίδω αυτήν την αγάπη. Ελπίζω μία ημέρα να γυρίσω στην ομάδα, να ξαναεισπράξω αγάπη και κάνω και τον πανηγυρισμό DAB. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

 

Τελευταία Νέα