Ο Ιντέγε δεν έχει ανακοινωθεί, οι μεταγραφές στην Κίνα κλείνουν!

Ο Ιντέγε δεν έχει ανακοινωθεί, οι μεταγραφές στην Κίνα κλείνουν!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ιντέγε δεν έχει ανακοινωθεί, οι μεταγραφές στην Κίνα κλείνουν!

bet365

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Κίνα με τον Ιντέγε να μην έχει ανακοινωθεί ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από την Τιανγίν Τέντα και τον χρόνο να... τρέχει!
Σύμφωνα με τις αναφορές και τα ρεπορτάζ που έρχονται από Νιγηρία και Κίνα ο Ιντέγε δεν εμφανίστηκε ακόμα στο προπονητικό κέντρο της Τιανγίν, λίγες ώρες πριν κλείσει το μεταγραφικό... παράθυρο στην Κίνα!
Για τον διεθνή άσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από την Τιανγίν Τέντα. Είναι κάτι που σαφώς δημιουργεί ερωτηματικά και αμφιβολίες καθώς το deal θα έπρεπε να είχε ήδη γνωστοποιηθεί. Εάν δε είναι να γίνει θα πρέπει να ανακοινωθεί άμεσα.
Ο κόουτς Πατσέκο μιλώντας στον Τύπο της Κίνας δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το παραμικρό για τον Ιντέγε. Μετά από όλα αυτά πάντως οι άνθρωποι της Τιανγίν ενημέρωσαν πως ο Ιντέγε αναμενόταν στην χώρα την Τετάρτη για να μετάσχει σε τρεις προπονήσεις της ομάδας πριν το εναρκτήριο ματς της σεζόν με την Σαντόνγκ Λουντένγκ. Οι Νιγηριανοί συμπληρώνουν πως υπάρχουν και άλλα ερωτηματικά για την Τιανγίν και τις μεταγραφές της καθώς ο Σενεγαλέζος Ντιανιέ και ο Γκαμπονέζος Εβουνά που ήταν να φύγουν από την ομάδα (σ.σ. για να αδειάσουν θέσεις ξένων κάτι απαραίτητο για να μπει στο ρόστερ ο Ιντέγε) έκαναν προπονήσεις μέχρι και σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα