Η... εξομολόγηση του «Μίλι» για Ολυμπιακό και Πάλας

Δημήτρης Τομαράς
Η... εξομολόγηση του «Μίλι» για Ολυμπιακό και Πάλας

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σε συνέντευξή του στην Αγγλία μίλησε για την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και τον Ολυμπιακό, που πέρασε 2,5 χρόνια.

Ο Μιλιβόγεβιτς μίλησε στην Croydonadvertiser.co.uk για:

Την απόφασή του να πάει στην Πρέμιερ: Δεν είχα πρόβλημα να πάρω την απόφαση να πάρω μεταγραφή στην Αγγλία. Δεν ήταν μία σκληρή ή δύσκολη απόφαση για εμένα. Ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση να πάω στην Πάλας.
Το σκέφτηκα είναι η αλήθεια πολύ αλλά στο τέλος πήρα την απόφαση να έρθω εδώ. Ήξερα πως στην Πάλας η κατάσταση ήταν δύσκολη λόγω της βαθμολογικής της θέσης, όμως είχα πίστη στην ομάδα, διότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες.
Τον Ολυμπιακό: Ήμουν στον Ολυμπιακό, μία ομάδα που υπάρχει διαρκώς η ανάγκη για νίκη. Νίκη σε κάθε παιχνίδι. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα αυτό της Πρέμιερ και σίγουρα ένα τοπ πρωτάθλημα. Στην Αγγλία υπάρχει μία διαφορετική νοοτροπία και λογική. Είσαι σε καθεστώς πίεσης όλη την ώρα. Πρέπει να κερδίζεις και αυτή είναι και η λογική και νοοτροπία της ομάδας. Και στην Άντερλεχτ και στην Σερβία υπήρχαν τέτοιες απαιτήσεις και πίεση και αυτό με έχει βοηθήσει και εδώ στην Πάλας. Ήθελα να έρθω στην Αγγλία και να παίξω με την Πάλας αλλά και στην Πρέμιερ.
Την... μετάβασή του από Ελλάδα σε Αγγλία: Είναι σίγουρα διαφορετικό το αίσθημα σε Αγγλία από Ελλάδα. Εδώ ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε έναντι των άλλων ομάδων στην Λίγκα. Το πρωτάθλημα εδώ είναι εξαιρετικά δυνατό και πολλές ομάδες είναι σε περίπου ίδιο επίπεδο. Όταν μία ομάδα παίρνει άσχημα αποτελέσματα είναι δύσκολο μετά να πάρει τα... πάνω της γιατί μετά σε περιμένουν δύσκολα και δυνατά ματς. Θεωρώ πως με το να κερδίσουμε την Μίντλεσμπρο πήραμε την κατάλληλη ώθηση για να πάμε και να παίξουμε πιο καλά. Η αυτοπεποίηση στο ποδόσφαιρο είναι τα πάντα. Εάν είναι να μιλήσω για μένα προσπαθώ και δίνω τα πάντα στις προπονήσεις για να προσαρμοστώ στο τέμπο, τον ρυθμό και την ένταση των παιχνιδιών αλλά και γενικά στο στιλ και όλα τα άλλα. Πιστεύω πως ματς σαν και αυτό με την Γουέστ Μπρομ θα με βοηθήσουν στο να προσαρμοστώ καλά. Εάν πρέπει να δώσουμε μεγάλη και σκληρή μάχη, θα την δώσουμε. Θα πηγαίνουμε συνέχεια για... μάχη. Εάν πρέπει να παίξουμε ακόμα πιο καλό ποδόσφαιρο θα το κάνουμε. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην σωστή στιγμή του αγώνα και στις απαιτήσεις.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα