Ένα πέναλτι σε 41 ματς! Το πανευρωπαϊκό ρεκόρ του Ολυμπιακού!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Ένα πέναλτι σε 41 ματς! Το πανευρωπαϊκό ρεκόρ του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος παίρνει αφορμή και γράφει στο blog του στο Gazzetta για το…ρεκόρ του Ολυμπιακού.

Νομίζω ότι δεν έχει πια πλάκα να μιλάνε άλλες ομάδες περί Ολυμπιακού και διαιτησίας, μετά τα όσα συμβαίνουν φέτος-και είχαν ξεκινήσει από πέρσι, από το β΄ μισό της σεζόν. Αλλά το συνεχίζουν…

Πλέον ο Ολυμπιακός διεκδικεί πανευρωπαϊκό ρεκόρ στα πέναλτι! Εδώ και 13 ολόκληρους μήνες έχει πάρει ένα πέναλτι ο Ολυμπιακός, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας! Μιλάμε για αρχές Φλεβάρη του 2016, έως και τέλη Φλεβάρη του 2017! Και το μοναδικό πέναλτι που έχει δοθεί στον Ολυμπιακό σε όλο αυτό το διάστημα είναι τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Καυταντζόγλειο, σε ένα πεντακάθαρο χέρι του Ιντζόγλου, στο ματς με τον Ηρακλή.

Από 1η Φλεβάρη του 2016 λοιπόν έως και 28 Φλεβάρη του 2017, ο Ολυμπιακός έχει δώσει 41 αγώνες στην Ελλάδα, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι 32 για το πρωτάθλημα κι οι 9 για το Κύπελλο. Σε αυτούς τους 41 αγώνες, έχει πάρει ένα πέναλτι! Και μιλάμε, βέβαια, για την ομάδα που ήταν μακράν πρώτη στο περσινό πρωτάθλημα και που προπορεύεται και καθαρά και στο φετινό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας να έχει την καλύτερη επίθεση.

Αντίθετα, έχουν στο ίδιο διάστημα καταλογιστεί σε βάρος της τέσσερα και μάλιστα τα δύο σε ντέρμπι, με ΑΕΚ έξω (με το αποτέλεσμα 0-0) και Παναθηναϊκό μέσα και τα δύο με Αστέρα μέσα (με το αποτέλεσμα 0-0) και τον Πλατανιά έξω (με το αποτέλεσμα (2-1), άρα με τα τρία από τα τέσσερα πέναλτι καθοριστικά.

Επαναλαμβάνω μιλάμε για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση (και) του (φετινού) πρωταθλήματος, με 43 γκολ, μέχρι και με τα περισσότερα δοκάρια (12)! Το δε…περίφημο ότι ο ΠΑΟΚ έχει φέτος περισσότερες τελικές του Ολυμπιακού, ξέρετε τι είναι; Ότι ο ΠΑΟΚ έχει 311 κι ο Ολυμπιακός 304, άρα 7 τελικές λιγότερες σε συνολικά 22 αγωνιστικές (άρα, ο ΠΑΟΚ έχει παραπάνω…0,3 τελικές ανά ματς από τον Ολυμπιακό)!

Σε αυτή την ομάδα, τη μοναδική από την Ελλάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, όπως πέρσι, αλλά και πρόπερσι, ήταν η μοναδική ελληνική, που ήταν στους 32 του Γιουρόπα λιγκ, έχει δοθεί ένα πέναλτι σε 41 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου εδώ και 13 μήνες…

Και μιλάνε ακόμη για Ολυμπιακό και διαιτησία…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.