Οριστική απαλλαγή Μελισσανίδη για την υπόθεση Κύρκου

Οριστική απαλλαγή Μελισσανίδη για την υπόθεση Κύρκου

Gazzetta team
Οριστική απαλλαγή Μελισσανίδη για την υπόθεση Κύρκου

bet365

Οριστική και τελεσίδικη απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση Κύρκου στο περσινό ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός με το γνωστό κασκόλ.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση με τον παρατηρητη Δημήτρη Κύρκο στο περσινό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

«Από την υπεύθυνη δήλωση του κ. Κύρκου στις 11/1/2017 προέκυψε ότι η συνομιλία μεταξύ αυτού και του πειθαρχικώς διωκόμενου ήταν έντονη και αφορούσε αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα πλην όμως σε καμία περιπτωση ο τελευταίος (Μελισσανίδης) δεν απείλησε, ούτε εξύβρισε τον ως άνω αξιωματούχο του αγώνα», αναφέρει στην ανακοίνωση της η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα