«Θα εξελιχθεί στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ»

«Θα εξελιχθεί στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Θα εξελιχθεί στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ»

bet365

Ο υφυπουργός Αθλητισμού του Ιράν, Αμπντολχαμίντ Αχμάντι μιλάει στο gazzetta.gr για τις προσδοκίες των συμπατριωτών του για τον Ανσαριφάρντ. «Δεν είχε πάρει αυτό που άξιζε», τονίζει από την πλευρά του ο Ιρανός δημοσιογράφος, Ισά Αζίμι.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μολονότι δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πάουλο Μπέντο φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να εκθέτει τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού που τον χρησιμοποιούσε ως τρίτη επιλογή πίσω από τους Όσκαρ Καρντόσο και Μπράουν Ιντέγε.

Η πώληση του τελευταίου στην Κίνα, αυτομάτως δίνει την ευκαιρία στον Ιρανό φορ να πάρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες από τον Μπέντο.

Άλλωστε στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του φρόντισε να δείξει τα διαπιστευτήρια του σκοράροντας κόντρα σε Οσμάνλισπορ (δις) και Άρη.

Οι Ιρανοί παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξαιρετικές εμφανίσεις του συμπατριώτη τους, που κατάφερε να επαναφέρει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γιουβέντους - Νάπολι.

Ο υφυπουργός αθλητισμού του Ιράν, Αμπντολχαμίντ Αχμάντι μίλησε στο gazzetta.gr για τον 26χρονο φορ, κάνοντας λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που άφησε άριστες εντυπώσεις στην πατρίδα του.

«Ο Καρίμ είναι ένας από τους νέους σταρ του ποδοσφαίρου στο Ιράν. Όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου έχουν εξαιρετικές αναμνήσεις από τον Καρίμ χάρη στις εμφανίσεις που πραγματοποιούσε.

Πιστεύω θα μπορέσει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο ως ποδοσφαιριστής και να διακριθεί στην ελληνική ομάδα στην οποία αγωνίζεται».

Ο Αχμάντι παράλληλα απέφυγε να σχολιάσει ξεχωριστά τον Ανσαριφάρντ σε ότι αφορά τις προσδοκίες που υπάρχουν για το Μουντιάλ 2018.

«Το Ιράν διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οπότε είναι δύσκολο να πω για το αν μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας για το Μουντιάλ 2018».

Από την πλευρά του, ο Ιρανός δημοσιογράφος Iσά Αζίμι έκανε λόγο στο gazzetta.gr για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε πάρει πραγματικά αυτό που άξιζε στην καριέρα του.

«Ο Καρίμ είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Ιρανούς, αλλά μπορώ να πω πως ποτέ δεν έφτασε στο επίπεδο που πραγματικά του άξιζε. Έπαιξε στις κορυφαίες ομάδες του Ιράν, αλλά δεν είχε φτάσει στο σημείο να θεωρείται ως ο απόλυτος σταρ για τους Ιρανούς ποδοσφαιρόφιλους.

Τον θυμόμαστε εδώ ως έναν καλό και ταλαντούχο στράικερ, ο οποίος προορίζονταν ως άλλος Αλί Νταεί. Όμως όπως ουδείς πήρε την θέση του Μαραντόνα, το ίδιο συμβαίνει και με τον Αλί Νταεί».

Ο Αζίμι εστίασε στον τεράστιο ανταγωνισμό που υπάρχει στην εμπροσθοφυλακή του Ιράν, αφού παρατηρείται πληθώρα ικανότατων επιθετικών!

«Πλέον το Ιράν διαθέτει πολλούς και καλούς επιθετικούς. Ο Καρίμ πρέπει να δουλέψει πολύ για να πάρει θέση βασικού, ειδικά όταν έχει να ανταγωνιστεί παίκτες όπως είναι οι Σαρντάρ Αζμούν, Ρέζα Γκουτζανεζάντ, Αλιρεζά Τζαχανμπάξ κ.α.

Όλοι αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού κάτι που είναι πολύ θετικό για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κάρλος Κεϊρόζ σε ότι αφορά τις κλήσεις του.

Θεωρώ βέβαια πως ο Ανσαριφάρντ παίζοντας σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός θα ενισχύσει την θέση του στην εθνική Ιράν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα