Τασουλής: «Περήφανος που είμαι μέλος του Πανιωνίου»

Gazzetta team
Τασουλής: «Περήφανος που είμαι μέλος του Πανιωνίου»

bet365

Ο Χρήστος Τασουλής τόνισε ότι είναι περήφανος που είναι μέλος του Πανιωνίου ενώ στάθηκε στο δέσιμο που υπάρχει στα αποδυτήρια μεταξύ Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα είπε ο αριστερός μπακ του Πανιωνίου στην ιστοσελίδα της Super League:

-Ποιο θεωρείς ότι είναι το «μυστικό» για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα;
«Θεωρώ ότι επειδή οι περισσότεροι παίχτες είμαστε πολύ καιρό μαζί στην ομάδα (κάποιοι σχεδόν 3 χρόνια) είναι ο βασικός λόγος που είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Επίσης επικρατεί το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια και όσοι είναι ξένοι έχουν μπει και αυτοί στην νοοτροπία μας».

-Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής κάνοντας το άλμα από τον Φωστήρα στον Πανιώνιο και ταυτόχρονα φορώντας και την φανέλα με το εθνόσημό;
«Η αλήθεια είναι ότι ο Φωστήρας ήταν πραγματικό σχολείο για μένα γιατί ήταν το σκαλοπάτι για να βρεθώ στον Πανιώνιο περνώντας από τη Δ, Γ και Β εθνική. Επίσης η φιλοσοφία του κύριου Τερεζόπουλου και γενικά της ομάδας με βοήθησε να βρεθώ στην εθνική ομάδα πολύ γρήγορα ,που είναι ένα όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Σοσιεδάδ - Εϊμπαρ.

-Μετά από σχεδόν 3 χρονιές και 60 και πλέον αγώνες με την φανέλα του Ιστορικού, τι σημαίνει Πανιώνιος για εσένα;
«Είμαι περήφανος που είμαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Έχοντας περάσει δύσκολες και παράλληλα παρά πολύ όμορφες στιγμές φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, με έχουν κάνει να δεθώ με την ομάδα».

-Ξεκίνησες στον Πανιώνιο με μια εξαιρετική χρονιά όπου μάλιστα έφτασες στο κατώφλι της Εθνικής ομάδας. Παρ’ όλα αυτά πέρσι αγωνίστηκες λιγότερο και φαινόταν ότι ήσουν δεύτερη επιλογή για τη θέση σου. Πώς βίωσες την περσινή χρονιά και τι πιστεύεις ότι σε έκανε να επανέλθεις φέτος;
«Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο μετά από μια μεγάλη επιτυχία να βρίσκεσαι στο μηδέν και να πρέπει να διαχειριστείς την ψυχολογία σου. Όλη αυτή η δύσκολη περίοδος με έκανε όμως πιο δυνατό. Με έμαθε να κάνω υπομονή, να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και να πεισμώσω ώστε να μπορέσω να ξανακερδίσω τη θέση μου».

-Πότε λήγει το συμβόλαιό σου; Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα για πολλά χρόνια;
«Τον Ιούνιο του 2018. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο και όσον αφορά στο συμβόλαιο μου ο Πανιώνιος είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο γιατί είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ στη Super League και με βοήθησε να φτάσω στην εθνική ομάδα».

-Πώς βιώνετε ως ποδοσφαιριστές την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας; Υπάρχει πλέον άγχος για να έρχονται τα αποτελέσματα;
«Όχι, δεν υπάρχει άγχος, το αντίθετο θα έλεγα. Ανυπομονούμε για το κάθε παιχνίδι και το βιώνουμε ξεχωριστά και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας κάνει να παίζουμε ο ένας για τον άλλο στο γήπεδο. Επιπρόσθετα, όλες αυτές οι επιτυχίες έφεραν τον κόσμο ξανά στο γήπεδο και πλέον το κάθε παιχνίδι είναι γιορτή για εμάς».

-Ποιο παιχνίδι με τα χρώματα του Πανιωνίου θυμάσαι να ζεις ποιο έντονα και γιατί;
«Είναι αρκετά αλλά θα ξεχωρίσω αυτό με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη την τελευταία αγωνιστική (2014-15). Χρειαζόμασταν ισοπαλία για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και εγώ αποβλήθηκα με κόκκινη κάρτα. Τα τελευταία λεπτά ήταν εφιαλτικά γιατί ήξερα ότι πλέον δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

-Τι στόχο είχατε ως ομάδα στην αρχή της σεζόν; Έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια της σεζόν;
«Ο στόχος ήταν μια εξίσου καλή χρόνια με την περσινή, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα την είσοδο στην πεντάδα. Η πολύ καλή πορεία μας όμως μέχρι τώρα μας έχει φέρει στη δεύτερη θέση και πλέον ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι και να παραμείνουμε στην πεντάδα».

-Θεωρείς ότι η καλή αμυντική σας λειτουργία είναι το σημείο «κλειδί» για τη φετινή σας πορεία;
«Θεωρώ ότι η συνολική αμυντική μας λειτουργιά είναι πολύ καλή. Πιστεύω όμως ότι αν δεν ήταν εξίσου καλή και η επιθετική μας λειτουργιά δε θα ήμασταν τόσο ψηλά στο πρωτάθλημα και δε θα απολαμβάναμε τόσο το ποδόσφαιρο».

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Πανιωνίου;
«Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον κόσμο είναι να συνεχίσει να γεμίζει το γήπεδο όπως κάνει στα τελευταία παιχνίδια εντός και εκτός έδρας γιατί για εμάς είναι πραγματικά ο 12ος παίχτης και να στηρίζει τις προσπάθειες μας στις χάρες και στις λύπες γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα