Marca: «Ουδείς... πουλήθηκε για ένα στυλό της Ρεάλ» (pic)

Marca: «Ουδείς... πουλήθηκε για ένα στυλό της Ρεάλ» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Marca: «Ουδείς... πουλήθηκε για ένα στυλό της Ρεάλ» (pic)

bet365

Έπειτα και από την τοποθέτηση της Ρεάλ Μαδρίτης για τα προϊόντα που παρέλαβε ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, η Marca θέλησε ν' απαντήσει στους... ισχυρισμούς εκ Καταλονίας περί επιρροής στους διαιτητές.

Οι άνθρωποι της Βιγιαρεάλ διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι που κέρδισε η «βασίλισσα» στη νίκη (3-2) με ανατροπή για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στο «Μαδριγάλ», το βράδυ της Κυριακής, ενώ, υπήρξαν και «φωνές» από τρίτους για το γεγονός πως ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ, αποχώρησε από το γήπεδο με τσάντα που είχε το σήμα της Ρεάλ, από τη μπουτίκ του συλλόγου.

Η ομάδα της Μαδρίτης διευκρίνισε ότι στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης, έκανε δώρο ορισμένα μικρά αναμνηστικά στον ισχυρό άνδρα της Βιγιαρεάλ και η «Marca», κυκλοφόρησε με σχετική φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο και με την επιγραφή: «Ουδείς πουλήθηκε για ένα στυλό...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα