Στη Σαουδική Αραβία ο Άρθουρ Πάπας

Γιάννης Γεωργόπουλος
Στη Σαουδική Αραβία ο Άρθουρ Πάπας

bet365

Ο ελληνικής καταγωγής τεχνικός Άρθουρ Πάπας ανέλαβε χρέη ασίσταντ στην Αλ Ιτιφάκ από την Σαουδική Αραβία.

Ο Πάπας, ο οποίος θεωρείται από τους κυριότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς προπονητών στο αυστραλιανό ποδόσφαιρο αποχώρησε από την Γκριν Γκάλι, προκειμένου να εργαστεί στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Ιτιφάκ στο πλευρό του Ολλανδού, Ίλκο Σατόρι.

«Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να δουλέψω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και σε ένα πρωτάθλημα που θεωρείται ως ένα από τα τρία κορυφαία στην Ασία.

Είναι ευγνώμων στη διοίκηση της Γκριν Γκάλι που μου επέτρεψε να αποδεχθώ την πρόταση.

Ήταν το μοναδικό δύσκολο κομμάτι της συμφωνίας για μένα, αφού η Γκριν Γκάλι είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος, αποτελούμενος από φανταστικούς ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα, όμως την ίδια στιγμή γνώριζα πως αν δεν αποχωρούσα θα το μετάνιωνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γκριν Γκάλι, με τον Άρθουρ Πάπας στο τιμόνι της απέκλεισε την Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς, η οποία μετέχει στην Α΄ κατηγορία του Αυστραλιανού ποδοσφαίρου οδηγώντας την μέχρι τους «8» του Κυπέλλου.

Επίσης έπειτα από τρία χρόνια η πρώην ομάδα του έφτασε στους τελικούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα