Πάουλο Σόουζα: «Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια»

Πάουλο Σόουζα: «Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια»

Κώστας Ζάλιαρης
Πάουλο Σόουζα: «Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια»

bet365

Καμία διάθεση να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά μονάχα να ξεκαθαρίσει ότι δουλεύει πολύ για το καλό της Φιορεντίνα κι από εκεί και πέρα... ό,τι βρέξει ας κατεβάσει, εμφανίστηκε ο Πάουλο Σόουζα μετά το νέο στραβό αποτέλεσμα.

Οι «βιόλα» για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τους μετά από αυτό κόντρα στη Γκλάντμπαχ στο Γιουρόπα Λιγκ, έχασαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στην Τορίνο, για να πάρουν μονάχα έναν βαθμό με το τελικό 2-2.

Ο κόσμος αποδοκίμασε, η κατάσταση έχει γίνει βαρύτατη για τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο, αυτός, όμως, είχε να πει:

«Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να αποδοκιμάζει γιατί πληρώνει εισιτήριο για να δει την ομάδα και φυσικά κατανοούμε την απογοήτευση των οπαδών. Είναι η ψυχή της ομάδας. Οι παίκτες μου έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, μέχρι το σημείο που δεν είχαν άλλες δυνάμεις. Από τη στιγμή που αρχίσαμε να χάνουμε την ενέργειά μας, υποφέραμε. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω και να προσπαθήσω να σώσω τη δουλειά μου. Είμαι εδώ για να δουλεύω.

Η ομάδα μου έδωσε τα πάντα γι' ακόμα μια φορά και αυτό με κάνει χαρούμενο. Όταν οι παίκτες μου τιμούν τη φανέλα που φορούν, τότε είμαι καλά. Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, γιατί ξέρω ότι δουλεύω πολύ και με τιμιότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα