Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (pics & vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (pics & vids)

bet365

Τρεις συντάκτες του gazzetta.gr επιλέγουν το αγαπημένο τους από τα Nissan Best Goals του πρώτου γύρου των «16» του Champions League και σας καλούν να κάνετε το ίδιο!

Η φάση των «16» του Champions League ξεκίνησε με εντυπωσιακές αναμετρήσεις και από το απόλυτο ποδοσφαιρικό πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η Nissan.

Η κορυφαία εταιρεία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τα εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν!

Τι να κερδίσουν; Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης – αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα ο καθένας βρίσκεται μπροστά στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζει αυτό που θεωρεί best goal!

Tρεις συντάκτες του gazzetta ψηφίζουν και σε αυτή τη φάση το δικό τους αγαπημένο.

Ανχελ Ντι Μαρία (Παρί-Μπαρτσελόνα) ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Η «Equipe» αποκάλυψε πως η Παρί Σεν Ζερμέν «ψάχτηκε» για πιθανή πώληση του Άνχελ Ντι Μαρία τον Ιανουάριο! Οι Παριζιάνοι δεν βρήκαν αυτό που ήθελαν και... σώθηκαν! Ο Αργεντίνος έδωσε μια μοναδική παράσταση κόντρα στη Μπαρτσελόνα και η δεύτερη γκολάρα του (3-0) έκανε το γύρο του κόσμου! Τρομερή αντεπίθεση της Παρί και με το αντίπαλο κέντρο ανύπαρκτο, ο Αργεντινός εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία, «πυροβόλησε» φαλτσαριστά με το αριστερό από το ημικύκλιο (απόσταση 24 μέτρων) για το δεξί παράθυρο του Τερ Στέγκεν. Αλλωστε, έγινε ο μοναδικός παίκτης που πέτυχε δυο γκολ έξω από την περιοχή κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το Champions League από τη σεζόν 2003-04!

Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν - Άρσεναλ) ο Λευτέρης Ντανοβασίλης

Αποτελεί, πλέον, κίνηση κατατεθέν. Ο Άριεν Ρόμπεν την έχει τελειοποιήσει σε τέτοιο βαθμό, που παρά το γεγονός ότι όλοι ξέρουν τι θα κάνει, κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει. Η Μπάγερν δυσκολεύτηκε στη δημιουργία στο πρώτο μέρος στο ματς με την Άρσεναλ, όμως αν δώσεις μισό μέτρο χώρο στον Ολλανδό, θα το πληρώσεις ακριβά. Όπως οι κανονιέρηδες, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 11’ με το εντυπωσιακό πλασέ του Ρόμπεν. Η αρμονία αυτής της κίνησης είναι απλά άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους. Και εκείνος το κάνει να μοιάζει τόσο απλό...

Ραδαμέλ Φαλκάο (Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό) ο Θάνος Σαρρής

Η κλάση του είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Ραδαμέλ Φαλκάο πέρασε πολλά τα τελευταία χρόνια όμως φέτος στη Μονακό του Ζαρντίμ αποδεικνύει πως οι σπουδαίοι βρίσκουν τον τρόπο για να επιστρέψουν στο υψηλότερο επίπεδο. Και η αναμέτρηση στο Μάντσεστερ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να φανεί σε όσους συνέχιζαν να διατηρούν τις αμφιβολίες τους. Μακρινή μπαλιά προς τον «Τίγρη», ο οποίος μένει όρθιος από το μαρκάρισμα του Στόουνς, τον εξουδετερώνει και αφού βρίσκεται φάτσα με τον όρθιο ακόμα τερματοφύλακα, «σκάβει» τη μπάλα από πάνω του, βγάζοντας θράσος και δείχνοντας την τρομερή ικανότητά του στο σκοράρισμα. Άριστη εκτέλεση, από έναν επιθετικό που είναι από τους κορυφαίους στο «κουτί».

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BEST GOAL ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα