Μπήκε ο Κάνιας, αύριο ο Πέδρο Ενρίκε

Μπήκε ο Κάνιας, αύριο ο Πέδρο Ενρίκε

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπήκε ο Κάνιας, αύριο ο Πέδρο Ενρίκε

bet365

Για πρώτη φορά, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη, ο Χοσέ Κάνιας προπονήθηκε, όπως και ο Γιαννης Μυστακίδης, κανονικά με την ομάδα. Αύριο μπαίνει ο Πέδρο Ενρίκε.

Δύο επιστροφές μέτρησε ο Βλάνταν Ίβιτς στην προπόνηση της Καθαρής Δευτέρας, που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

«Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ως ένα τεστ στη διαδικασία επανένταξης. Ο Ισπανός μέσος θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό τις επόμενες μέρες πριν ενταχθεί και πάλι πλήρως στις προπονήσεις», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ό,τι ακόμη κι αν απουσιάσει από τον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη, λογικά θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Μυστακίδης, επίσης, προπονήθηκε κανονικά, ενώ «ο Πέδρο Ενρίκε που δέχτηκε ένα χτύπημα στο δάκτυλο του ποδιού κι αποχώρησε, έκανε θεραπεία κι από αύριο αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και να είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τους αγώνες που ακολουθούν».

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, κυκλοφορία της μπάλας και τελειώματα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στο Ηρακλή ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα.

Την Τρίτη (28.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα