Μάνταλος: «Πολλή προσοχή την Τετάρτη»

Μάνταλος: «Πολλή προσοχή την Τετάρτη»

Γιώργος Τσακίρης
Μάνταλος: «Πολλή προσοχή την Τετάρτη»

bet365

Μετά την καθιερωμένη ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές, το λόγο πήρε ο αρχηγός της ΑΕΚ και μίλησε στους συμπαίκτες του για την ρεβάνς με τον Πλατανιά, αλλά και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Όπως αναμενόταν ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα με την ΑΕΛ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και κυρίως για το γεγονός οτι παρά τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν και τις επιστροφές παικτών, η ομάδα κατάφερε να έχει την αγωνιστική φιλοσοφία που πρέπει και να φτάσει στη νίκη, σε ένα αρκετά δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την εικόνα σας και για τη νίκη. Ήταν σημαντικό μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα δύσκολο, γιατί είχαμε και αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα, να φτάσουμε σε ακόμη μία νίκη. Το πετύχατε απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε καλύτερα από οτι περίμενα και εγώ ο ίδιος και σας αξίζουν συγχαρητήρια», είπε μεταξύ άλλων ο Μανόχο Χιμένεθ που συνηθίζει να μιλάει στους παίκτες του μετά τους αγώνες, είτε είναι καλά, είτε... στραβά τα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να προσέξουμε πολύ την Τετάρτη το ματς αυτό με τον Πλατανιά για να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στην διεκδίκηση του στόχου».

Το λόγο πήρε και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, επίσης εκ των αρχηγών, με τα λόγια του να είναι στο ίδιο μήκος κύματος με του συμπαίκτη του, τονίζοντας την σπουδαιότητα του ματς της Τετάρτης για την ΑΕΚ, τον κόσμο της και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα