Με Βράνιες δεξί μπακ στο Κύπελλο!

Με Βράνιες δεξί μπακ στο Κύπελλο!

Γιώργος Τσακίρης
Με Βράνιες δεξί μπακ στο Κύπελλο!

bet365

Η προπόνηση της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και οι Γκάλο, Πατίτο ετοιμάζονται για το ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη...

Στις προπονήσεις επέστρεψε η ομάδα της ΑΕΚ, με τον Μιχάλη Μπακάκη να ξεκινάει θεραπεία, καθώς επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση για θλάση στο δεξιό δικέφαλο και θα μείνει σχεδόν για ένα περίπου μήνα εκτός δράσης.

Θεραπεία έκανε και ο Ντίας, ενώ οι Πατίτο, Γκάλο συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, με την επιστροφή τους να υπολογίζεται για το ματς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Κάτι που αναγκάζει τον Μανόλο Χιμένεθ να υπολογίζει τον Βράνιες ως δεξί μπακ στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά, ελλείψει άλλων επιλογών.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Βέροια - Ατρόμητος.

Από εκεί και πέρα, όσοι έπαιξαν στο 3-0 επί της ΑΕΛ, σήμερα έκαναν αποφόρτιση και θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα των προπονήσεων της Ένωσης από αύριο, με το ραντεβού να δίνεται για τις 10.30 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα