«Έξαλλοι» Καταλανοί και Βιγιαρεάλ με το πέναλτι της Ρεάλ (pic)

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
«Έξαλλοι» Καταλανοί και Βιγιαρεάλ με το πέναλτι της Ρεάλ (pic)

bet365

Σαφείς υπόνοιες για στημένη διαιτησία, άφησε ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, ενώ και ο Καταλανικός Τύπος «κατακεραυνώνει» τη Ρεάλ.

Ένα τουλάχιστον αμφισβητούμενο πέναλτι, ήταν αυτό που έβαλε ξανά στη διεκδίκηση του αποτελέσματος τη Ρεάλ Μαδρίτης, που τελικά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει της Βιγιαρεάλ. Ο πρόεδρος των «υποβρυχίων» ήταν έξαλλος και άφησε σαφείς υπόνοιες για στημένη διαιτησία, σε δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ πως κέρδισε η Ρεάλ και το «επίμαχο» πέναλτι που άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης

«Και ο Μανθάνο και οι βοηθοί του αποχώρησαν έχοντας πάρει δώρα από τη Ρεάλ. Κρατούσαν σακούλες. Νομίζω ότι μετά από ένα πέναλτι που δόθηκε και δεν ήταν, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανατροπή της Ρεάλ. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε και μπορεί να κρίνει ότι δεν υπήρχε πέναλτι. Το μόνο που ζητώ από τους διαιτητές είναι να σφυρίζουν όλες τις ομάδες με τον ίδιο τρόπο και το κριτήριό τους να είναι πάντα το ίδιο» ανέφερε ο Ρόιγ.

Αυτός, βέβαια, δεν ήταν ο μόνος που αντέδρασε, καθώς και ο Τύπος στην Καταλονία «κατακεραύνωσε» τη διαιτησία. Η «Esportiu» έγραψε «Κόντρα σε όλους», ενώ η «Mundo Deportivo» έκανε λόγο για... ασίστ των διαιτητών στη Ρεάλ. Τέλος, η «Sport» αναφέρθηκε στην αντίδραση του Πικέ, τονίζοντας πως «ακόμα και αυτός ενοχλήθηκε από το δώρο του Μανθάνο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα