Αϊντάρεβιτς: «Θέλω τίτλους με την ΑΕΚ»

Αϊντάρεβιτς: «Θέλω τίτλους με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Αϊντάρεβιτς: «Θέλω τίτλους με την ΑΕΚ»

bet365

Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ, δεν έκρυψε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, που τόνισε πως θέλει να τον θυμούνται για καιρό οι φίλοι της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «KICK OFF»:

Για το αγωνιστικό του προφίλ που φέρνει περισσότερο σε Βαλκάνιο παρά Σκανδιναβό: «Γεννήθηκα στο Κόσοβο και μεγάλωσα στη Σουηδία, όπου υπάρχει απόλυτη ηρεμία. Εκεί τίποτα δεν μοιάζει με το βαλκανικό έδαφος...»

Για τους στόχους του με την ΑΕΚ: «Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα στην αρχή, τα οποία δεν αρμόζουν σε αυτή την ομάδα. Τους τελευταίους δύο μήνες παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, παίρνουμε νίκες και τα πράγματα πάνε καλύτερα. Όπως έλεγα και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να χάσουμε άλλους βαθμούς γιατί οφείλουμε να είμαστε στα πλέι οφ και να παίξουμε Ευρώπη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς.

Θέλω να κερδίζω με την ΑΕΚ, να πάρουμε το Κύπελλο φέτος, να παίζω στην Ευρώπη, να κατακτώ τρόπαια με την ΑΕΚ και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Παλιά με ενδιέφερε μόνο το ποδόσφαιρο, τώρα πια είμαι οικογενειάρχης, με έχει αλλάξει αυτό και στο ποδόσφαιρο. Παλιότερα ήμουν πιο άγριος... Θέλω να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ και θέλω να με θυμούνται για πολύ καιρό»!

Για το αν ξέρει ελληνικά; «Έχω μάθει, όχι πολλά, αλλά ξέρω! Και κάποιες... κακές λέξεις που δεν μπορώ να τις πω γιατί θα πρέπει μετά να βάλουμε πολλά μπιπ και δεν θα ‘ναι ωραίο. Ξέρω, πάντως,το γεια σας, καλημέρα, ένα, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, φίλε, πάμε. Είναι δύσκολη γλώσσα λόγω της αλφαβήτου, αλλά το παλεύω. Θα αρχίσω να διαβάζω πιο εντατικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα