Εξηγήσεις ζητάει ο Σαββίδης για το πανό

Σταύρος Σουντουλίδης
Εξηγήσεις ζητάει ο Σαββίδης για το πανό

bet365

Με επιστολή προς το υπουργείο Δημοσίας Τάξης και την Ελληνική Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ζητήσει εξηγήσεις για το υβριστικό πανό που αναρτήθηκε στα κάγκελα του Καυτανζογλείου.

Η ανάρτηση και κυρίως η παραμονή επί σχεδόν δύο ώρες του εμετικού πανό, με υβριστικό περιεχόμενο κατά της μητέρας του Ιβάν Σαββίδη, έχει ενοχλήσει αφάνταστα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και όσο το πανό παρέμενε στα κάγκελα του Καυτανζογλείου ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Λούμπος Μίχελ, αλλά και τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση, που ήταν στο γήπεδο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απαίτησαν από τον παρατηρητή και τον 4ο διαιτητή να υπάρξει προσωρινή διακοπή και να γίνει η ανακοίνωση προκειμένου να κατέβει το πανό.

Όμως, η απροθυμία των ανθρώπων της ΠΑΕ Ηρακλής, όχι να κατεβάσουν το πανό, αλλά να πλησιάσουν προς το πέταλο των οργανωμένων εξόργισε τον Ιβάν Σαββίδη, που δεν δέχθηκε και την επίσημη συγγνώμη της κυανόλευκης ομάδας.

«Η συγγνώμη της ΠΑΕ Ηρακλής θα είχε νόημα αν έκαναν κάποια προσπάθεια να κατέβει το πανό», σχολίαζαν από τον ΠΑΟΚ.

Με την επιστολή προς την Ελληνική Αστυνομία ο επίσημος ΠΑΟΚ θα ζητήσει εξηγήσεις για το πώς επέτρεψε ένα τόσο υβριστικό –και μάλιστα απρόκλητα- πανό να μένει δύο ώρες σε δημόσια θέα.

Το ίδιο θα γίνει και προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ζητώντας εξηγήσεις για την επάρκεια και τον επαγγελματισμό των αστυνομικών που ήταν σε υπηρεσία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα