Λεάλι: «Να έχουμε θετική σκέψη»

Λεάλι: «Να έχουμε θετική σκέψη»

Δημήτρης Τομαράς
Λεάλι: «Να έχουμε θετική σκέψη»

bet365

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε πως υπάρχει και η ήττα ως αποτέλεσμα και πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να συνεχίσουν την δουλειά τους.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχε πολύ δουλειά στο παιχνίδι. Στο γκολ φυσικά και δεν ευθυνόταν. Αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα όπως και η ομάδα του. Ο Λεάλι τόνισε μετά το ματς πως πρέπει να συνεχίσουν την δουλειά τους...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είχαμε πολλές ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Στόχος τώρα είναι να διατηρήσουμε το θετικό μας πνεύμα, τη θετική μας σκέψη και να συνεχίσουμε τη δουλειά ώστε να είμαστε καλύτεροι.

Παραμένουμε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Μπορεί σήμερα να γνωρίσαμε την ήττα, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε θετική σκέψη, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και φυσικά να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τους στόχους μας.

Είμαστε αισιόδοξοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε στην πρώτη θέση και πρέπει να παραμείνουμε θετικοί για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να τελειώσουμε πρώτοι τη σεζόν»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα