Μασούρας: «Αγαπάω τους συμπαίκτες μου»

Gazzetta team
Μασούρας: «Αγαπάω τους συμπαίκτες μου»

bet365

Ο Μασούρας στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Πανιώνιο και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο
Στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Πανιώνιο, στάθηκε ο Μασούρας μετά τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης. «Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Είχαμε απουσίες, όπως σε κάθε παιχνίδι. Όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο αυτό περί οικογένειας, ισχύει απόλυτα. Τα παιδιά είναι ενωμένα. Αγαπάω τους συμπαίκτες μου και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά στη κάμερα της NOVA. Και μετά ρωτήθηκε αν έχει συνειδητοποιήσει τη σημασία του γκολ που πέτυχε. «Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που χάρισα ένα σημαντικό τρίποντο. Το πρωί θα συνειδητοποιήσω τι έγινε».
Μετά σχολίασε πως «την έχουμε δει τη βαθμολογία και βέβαια. Θέλω να εκφράσω την ομάδα, που στόχος μας είναι η πρόκριση στα Play off. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ θέλουμε να δείξουμε το ίδιο καλή εικόνα». Για τον τρόπο που αγωνίζονται εκτός έδρας οι «κυανέρυθροι» ανέφερε πως «όταν παίζουμε εκτός έδρας οι ομάδες μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Προσαρμοζόμαστε πιο εύκολα και καταφέρνουμε να χτυπάμε στις αντεπιθέσεις».
Κλείνοντας ρωτήθηκε για τις οδηγίες που τους έδωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. «Μας ανέφερε ο κόουτς τη δυσκολία του παιχνιδιού. Μας είπε να έχουμε κοντά τις γραμμές του κέντρου. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Περιορίσαμε τον Φορτούνη και φτάσαμε στη νίκη. Στο ημίχρονο μας είπε ότι πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Μας διόρθωσε στο κράτημα της μπάλας. Θεωρώ ότι το καταφέραμε στο δεύτερο και πήραμε κάτι που αξίζαμε 100%».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα