Πετράκης: «Η ήττα δεν ακυρώνει την έως τώρα προσπάθειά μας»

Gazzetta team
Πετράκης: «Η ήττα δεν ακυρώνει την έως τώρα προσπάθειά μας»

bet365

Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης τονίζοντας επίσης πως η ήττα από τον Λεβαδειακό δεν ακυρώνει την προσπάθεια που έχουν κάνει έως τώρα οι Ηπειρώτες.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο και έβγαλε ενέργεια, γιατί έπαιζε για να σωθεί. Νομίζω όμως ότι η συνολική αποτίμηση του παιχνιδιού, η εικόνα μας, αλλά και η παρουσία μας δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα. Χάσαμε το παιχνίδι σε σημεία που δεν δείξαμε ωριμότητα. Και στα δύο ημίχρονα δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ ή για ευκαιρία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Από 15 Ιουνίου τα παιδιά έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Μας στενοχωρεί ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια που κάναμε από την αρχή της χρονιάς, αλλά και στο σημερινό παιχνίδι. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και αυτά. Δεν μπορούμε να το γυρίσουμε πίσω ό,τι έγινε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα