Μαρινάκης: «Στηρίζω παίκτες και προπονητή» (vid)

Μαρινάκης: «Στηρίζω παίκτες και προπονητή» (vid)

Gazzetta team
Μαρινάκης: «Στηρίζω παίκτες και προπονητή» (vid)

bet365

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε πως «βρισκόμαστε σε μία μόνιμη μάχη». Τι είπε για τους φιλάθλους που βρίζουν.

Προφανώς και ήταν απογοητευμένος από την εικόνα και τη νέα ήττα της ομάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ωστόσο θέλησε να απευθυνθεί στους φιλάθλους της ομάδας μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στους δημοσιογράφους. Και ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως στηρίζει τόσο τους παίκτες όσο και το τεχνικό τιμ.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία συνεχή μάχη. Μέχρι τώρα είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Υπάρχουν κακά αποτελέσματα, υπάρχουν ατυχίες, υπάρχουν και λάθη. Εμείς είμαστε εκεί να παλέψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να κερδίζουμε», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κραξήματα ούτε για τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βγάλουμε τον εγωισμό μας. Οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι και θα δείτε ότι σε Σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουν ξανά τα καλά αποτελέσματα».

Οσο για τον Πάουλο Μπέντο και τους παίκτες: «Θέλω να πω ότι στηρίζω όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους είναι κοντά στην ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, μία οικογένεια, ενωμένοι, δυνατοί και θα συνεχίσουμε έτσι είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν.

Επίσης, το να βρίζει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο. Όλοι έχουμε νεύρα, όλοι είμαστε φανατικοί και όλοι μπορεί να περνάμε δύσκολες στιγμές. Παίκτη του Ολυμπιακού ή τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς μέσα στο γήπεδο να εκδηλώνεται εναντίον του. Ειδικά στους παίκτες. Βρισκόμαστε σε μία μάχη και τις μάχες εμείς τις κερδίζουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και όλοι έχουν την στήριξη μου
»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα