Συγγνώμη από Ηρακλή σε Σαββίδη για το πανό

Gazzetta team
Συγγνώμη από Ηρακλή σε Σαββίδη για το πανό

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής καταδικάζει το πανό που σηκώθηκε στην εξέδρα των οργανωμένων της ομάδας ζητώντας συγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής στον θόρυβο που ξέσπασε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έχει να κάνει με το πανό που ανέβασαν οπαδοί της ομάδας και με το οποίο έβριζαν την οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη στα Ρώσικα.

Οι... κυανόλευκοι εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση με την οποία αρχικά καταδικάζουν την συγκεκριμένη ενέργεια και εν συνεχεία ζητάνε συγνώμη από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και την οικογένειά του. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά υποτιθέμενων «οπαδών» της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ στην Θύρα 10, όπου στο σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανάρτησαν πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της οικογένειας του.

Αυτές οι ενέργειες βλάπτουν τον Ηρακλή και συνιστούν παραβίαση των αξιών μας σαν ΠΑΕ Ηρακλής, σαν πολίτες, και σαν φιλάθλους αυτού του Ιστορικού Συλλόγου.

Η ΠΑΕ Ηρακλής καταδικάζει την εγκληματική συμπεριφορά ατόμων που δεν αποτελούν «φίλο» του Ηρακλή αλλά και του Ποδοσφαίρου ευρύτερα.

Εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής ζητούμε συγνώμη από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Σαββίδη και την οικογένεια του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού για να συζητήσει τις συνεχείς προκλήσεις αγνώστων στις κερκίδες των φιλάθλων που προωθούν την βία και το μίσος στο Ποδόσφαιρο προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα