Επιασε τη Λίβερπουλ η Γιουνάιτεντ! (pic)

Gazzetta team
Επιασε τη Λίβερπουλ η Γιουνάιτεντ! (pic)

bet365

Ο Ζλάταν λύτρωσε τη Μάντσεστερ, ο Μουρίνιο πήρε τη δεύτερη κούπα του με τη Γιουνάιτεντ, η οποία κι έπιασε στην κορυφή τη Λίβερπουλ!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έγραψε στο 87' το τελικό 3-2 υπέρ των Κόκκινων Διαβόλων που κατέκτησαν το 5ο League Cup της ιστορίας τους. Η Γιουνάιτεντ πάντως πανηγυρίζει για έναν ακόμα λόγο, αφού έφτασε τη Λίβερπουλ σε major κούπες, φτάνοντας τις 41, ενώ στην 3η θέση είναι η Αρσεναλ με 29! Η Μάντσεστερ έχει 20 πρωταθλήματα, 12 κύπελλα, 5 League Cup, 3 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο! Αλλωστε, το ESPN στέκεται σε Tournaments και όχι σε μονούς τελικούς, όπως το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Παράλληλα, ήταν ο δεύτερος τίτλος στο Old Trafford για τον Ζοσέ Μουρίνιο έπειτα από εκείνον του Community Shield κόντρα στην Λέστερ και 24ος στην καριέρα του. Ο Special One έφτασε τις τέσσερις κατακτήσεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση πιάνοντας στην κορυφή τους Φέργκιουσον - Κλαφ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα