Μελισσάς: «Το γρήγορο γκολ μας έλυσε τα πόδια»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μελισσάς: «Το γρήγορο γκολ μας έλυσε τα πόδια»

bet365

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες έπειτα από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, έχοντας υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο (σ. σ. Μελισσάς-Σκέντζος). «Κλειδί» για τη νίκη ήταν το γρήγορο γκολ σύμφωνα με τον Πασχάλη Μελισσά.

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε. Το μόνο που αλλάξαμε με τον Ανδρέα ήταν ότι δώσαμε πιο ψηλά την πίεση για να μη δώσουμε χώρο στον αντίπαλο κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να επιτεθούμε πιο γρήγορα. Χρειάζεται συμπαράσταση απ’ όλους, στην αντεπίθεση που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στον δεύτερο γύρο», είπε αρχικά ο Πασχάλης Μελισσάς.

Ρωτήθηκε για το αν μπορεί να καλυφθεί η βαθμολογική απόσταση των οκτώ βαθμών και απάντησε: «Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κυνηγάμε το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι. Να μην μπούμε στη διαδικασία του +8 ή +11, αλλά να κοιτάμε καθαρά την ομάδα μας».

Σε ερώτηση σχετικά με την καλύτερη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, είπε: «Θέλαμε τη διατήρηση της μπάλας στο παιχνίδι, να είμαστε κυρίαρχοι, αυτό έχουμε πει από την αρχή. Θέλαμε ηρεμία και όχι βιασύνη γιατί υπήρχε πίεση λόγω της κατάστασης. Ήταν θετικό το ότι σκοράραμε νωρίς κι έτσι λύθηκαν τα πόδια των παικτών».

Σχετικά με τον επόμενο προπονητή του Άρη, δεν θέλησε να καταθέσει άποψη: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι προπονητής στην Κ19 και απλά βοήθησα την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Παυλίδης: «Να κοιτάξουμε τη δουλειά μας»

Ο Μπάμπης Παυλίδης ήταν ο πρωταγωνιστής του Άρη με τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι. Ο ίδιο σημείωσε ότι… «Είμαι χαρούμενος γιατί έφεραν τη νίκη στην ομάδα. Προερχόμασταν από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, έχουμε μείνει πίσω αλλά βάλαμε ως στόχο να κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Για μας δεν τελείωσε κάτι. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά εμείς στην ομάδα θα παλέψουμε. Υπάρχει ακόμη δρόμος στο Πρωτάθλημα».

Ρωτήθηκε για την αλλαγή προπονητή, αν αυτό το ηλεκτροσόκ θα ωφελήσει την ομάδα και απάντησε: «Θέλουμε να σεβαστούμε τον κύριο Αναστόπουλο. Βοήθησε την ομάδα, ήρθε στα δύσκολα. Εμείς κοιτάμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά μας και προχωράμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα