Χιμένεθ: «Δύσκολη η διαχείριση μετά τη νίκη με Ολυμπιακό»

Χιμένεθ: «Δύσκολη η διαχείριση μετά τη νίκη με Ολυμπιακό»

Γιώργος Τσακίρης
Χιμένεθ: «Δύσκολη η διαχείριση μετά τη νίκη με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τις δυσκολίες που έκρυβε το ματς με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης.

Η ΑΕΚ τελικά έφτασε στο 3-0 απέναντι στους βυσσινί και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε στην κάμερα της Νοva: «Ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε την ψυχολογική μας κατάσταση μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ίσως ασυναίσθητα να σκεφτόμασταν και το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης και για αυτό νομίζω ότι σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς».

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Χιμένεθ είπε τα εξής.

Για το ματς και πόσο ικανοποιημένος είναι από το rotation, τις επιστροφές παικτών και τη νίκη: «Θα ήθελα να κάνω μια συνοπτικά ανάλυση σε σχέση με το ματς. Σήμερα δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι γιατί μπήκαν παίκτες που είχαν πολύ καιρό να παίξουν. Σήμερα ήταν μια μέρα για να δείξει η ΑΕΚ ότι δεν έχει απλά μία καλή ομάδα αλλά ένα καλό ρόστερ. Μετά, ήταν κάποιοι σημαντικοί τομείς που έπρεπε να διαχειριστούμε όπως αυτή η γλυκιά κατάσταση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Είναι πολύ δύσκολο να δεις την πραγματικότητα μετά από αυτό. Κόντρα στη Λάρισα έπρεπε να παίξουμε το ίδιο συγκεντρωμένα όπως με τον Ολυμπιακό κα νομίζω πως είχαμε αυτή την συγκέντρωση κατά τη διάρκεια του ματς. Επίσης ήταν δύσκολο επειδή την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Συνοψίζοντας, με το rotation, μετά από μια νίκη επί του Ολυμπιακού και με σημαντικό ματς την προσεχή Τετάρτη, καταφέραμε και νικήσαμε. Γι' αυτό είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν και πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε αλλά η Λάρισα δεν άξιζε να δεχθεί τρία γκολ».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ΑΕΚ δυσκολευόταν να κάνει φάσεις ως το 80' και ένα σχόλιο για την επιλογή Ανέστη αντί Μπάρκα: «Δεν μπορέσαμε να μετατρέψουμε σε γκολ κάποιες φάσεις γιατί παίζει και η Λάρισα. Η Λάρισα έπαιξε δυνατά και καλά αλλά νικήσαμε 3-0 και είναι σημαντικό. Οσο για την επιλογή τερματοφύλακα, ήταν για να καταλάβουν ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Θέλω να έχω δύο μεγάλους τερματοφύλακες, που να ξέρουν ότι υπάρχει ανταγωνισμός και όχι να σκέφτονται ότι "εγώ θα παίξω στο πρωτάθλημα, εγώ θα παίξω στο κύπελλο". Μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή, οφείλω να ομολογήσω ότι ο Μπάρκας δεν άξιζε να φάει εκείνα τα γκολ και δεν έπρεπε να του πάρω το κεφάλι. Του απέδειξα ότι του έχω εμπιστοσύνη γιατί τον έβαλα βασικό με τον Ολυμπιακό. Επίσης έχω σεβασμό και εμπιστοσύνη και στους υπόλοιπους, όπως για παράδειγμα ο Ανέστης. Θα πρέπει να διεκδικούν τη θέση τους σε κάθε ματς».

Για το πώς είδε την Λάρισα: «Ειλικρινά με εξέπληξε το πόσο καλά έπαιξε σήμερα. Αν η ΑΕΚ δεν έμπαινε δυνατά, θα ήταν δύσκολο να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αν συνεχίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο δεν θα υπάρξει κανένα θέμα για το αν θα παραμείνει ή όχι στην κατηγορία. Αυτό είναι πρόβλημα όλων των ομάδων, το να παίζουμε δηλαδή πάντα σε ένα υψηλό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα