Το πρόγραμμα της Κυριακής στην 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Κώστας Ζάλιαρης
Το πρόγραμμα της Κυριακής στην 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

bet365

Ο Πανιώνιος φιλοξενείται στο «Γ.Καραϊσκάκης» ως η ομάδα που σε απόλυτα θεωρητικό επίπεδο, κυνηγάει τον Ολυμπιακό, ενώ στο «Καυτανζόγλειο», το ντέρμπι ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις στον ΠΑΟΚ, στην κόντρα του με τον Ηρακλή.

Στο Φάληρο (19:30, Novasports1), ο Ολυμπιακός με τη φόρα από την «τριάρα» στην Τουρκία και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει το αποτέλεσμα με το οποίο θα ξεφύγει πλέον στο +13, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες μετά την ήττα που υπέστη πριν από μια εβδομάδα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, ο Πανιώνιος που αποδεικνύεται τρομερά αποτελεσματικός και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια του, πηγαίνει στο «Γ.Καραϊσκάκης» σε μια κατάσταση που ουδείς φανταζόταν στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Είναι η δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία και πρόκειται για μάχη... των υψηλότερων στρωμάτων!

Η αγωνιστική ημέρα για την Κυριακή, ανοίγει με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (15:00, Novasports2). Με τον Τσιγκρίνσκι να επιστρέφει στη διάθεση της ομάδας, αλλά τον Βράνιες να μένει εκτός και τους «βυσσινί» ν' αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, η αναμέτρηση αυτή βρίσκει τη μεν, «Ένωση» με στόχο το βήμα που θα την φέρει πιο κοντά στη ζώνη των πλέι-οφ και τη δε, Λάρισα, στην ανάγκη συγκομιδής βαθμών που θα εξαφανίσει το όποιο άγχος στα χαμηλά...

Ηρακλής - ΠΑΟΚ με επιστροφή, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Ντέρμπι από τα παλιά στη Θεσσαλονίκη, με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και τον «δικέφαλο του βορρά» να μην έχει πανηγυρίσει νίκη εκτός έδρας επί των «κυανόλευκων» εδώ και 19 χρόνια (17:15, Novasports2). Στον «Γηραιό» η κατάσταση παραμένει τέτοια... έκτακτης ανάγκης, με την ομάδα να βρίσκεται στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό, αλλά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και γίνεται η ύστατη προσπάθεια για μια ηρωική επιβίωση. Στην 3η θέση και με καλές πιθανότητες για να προσπεράσει τον Πανιώνιο σε περίπτωση που ... σπάσει την κατάρα στο Καυτανζόγλειο και παράλληλα τον ευνοήσει το αποτέλεσμα στο «Γ.Καραϊσκάκης», η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κατέβει στη Βοιωτία για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (17:15, Novasports3) και θέλει να δείξει πως η πρόσφατη νίκη επί της Κέρκυρας ήταν το... πρώτο γκάζι για να ξαναμπεί σε τροχιά «τριπόντων». Συνεχώς στις θέσεις των πλέι-οφ το βλέμμα της ομάδας του Πετράκη, αν και δεν βοήθησαν καθόλου τα αποτελέσματα των Πλατανιά (3-0 τον Αστέρα Τρίπολης) και Ξάνθης (1-0 τον Παναθηναϊκό). Μια ματιά στη βαθμολογία αρκεί για να καταλάβει εύκολα κάποιος πόσο ανάγκη έχει τους βαθμούς και ο Λεβαδειακός, ο οποίος... ακροβατεί μεταξύ των θέσεων σωτηρίας και αποχαιρετισμού της Σούπερ Λιγκ, μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και τις τέσσερις σερί σε όλες τις διοργανώσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα