Λουτσέσκου: «Δουλειά και ταπεινότητα»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Δουλειά και ταπεινότητα»

bet365

Ο Λουτσέσκου συνεχάρη τους παίκτες της Ξάνθης αλλά ζήτησε από όλους χαμηλούς τόνους
Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη σημερινή νίκη της Ξάνθης επί του Παναθηναϊκού. «Υπάρχει πάντα κάτι το διαφορετικό σε αυτά τα παιχνίδια, όταν αντιμετωπίζεις τις μεγάλες ομάδες. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε κάθε στιγμή γιατί πάντα μπορεί να γίνει κάτι. Δύο είναι τα σημερινά στοιχεία της ομάδας μου. Συγκέντρωση και κίνητρο. Ελέγξαμε το παιχνίδι χωρίς να κατέχουμε την μπάλα απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και της αρέσκεται να παίζει κάθετα. Δεν θέλαμε να δώσουμε χώρους στο κέντρο ώστε να μην φέρουν την μπάλα ψηλά. Έπρεπε να ασκήσουμε πίεση ψηλά. Η μοναδική λύση που είχε ο Παναθηναϊκός ήταν να παίξει από τα πλάγια όπου έχει πολύ καλούς παίκτες», είπε αρχικά ο Ρουμάνος κόουτς.
Και συνέχισε δίνοντας το σύνθημα ώστε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι. «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες αλλά η τελική πάσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Από τον Παναθηναϊκό θυμάμαι το σουτ του Μπουμάλ και του Κλωναρίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα κύλισαν στο ίδιο μοτίβο. Εμείς είχαμε ευκαιρίες με τον Σολτάνι και ένα φανταστικό γκολ με τον Βασιλακάκη. Ειλικρινά ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια πίεσε αλλά προσπάθησε να απειλήσει σουτ έξω από την περιοχή. Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες. Η Ξάνθη έχει νικήσει μια ομάδα που από τότε που την ανέλαβε ο κ. Ουζουνίδης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε πάρα πολύ κι έτσι θα κάνουμε και στην συνέχεια. Πολλή δουλειά και ταπεινότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα