Κουλιμπαλί: «Αν κρατήσουμε την ίδια νοοτροπία θα είμαστε καλά»

Gazzetta team
Κουλιμπαλί: «Αν κρατήσουμε την ίδια νοοτροπία θα είμαστε καλά»

bet365

Παρά την ήττα στα Πηγάδια από την Ξάνθη ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν έδειξε να ανησυχεί για την συνέχεια, αρκεί οι... πράσινοι να κρατήσουν την ίδια νοοτροπία που έχουν στα τελευταία ματς.

Ο δεξιός μπακ του... τριφυλλιού μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για την ήττα: «Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δεν σκοράραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, η Ξάνθη είναι καλή ομάδα, έκανε ένα καλό σουτ, σκόραρε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν είχαμε τις ευκαιρίες».

Για την επιθετική βελτίωση του Παναθηναϊκού: «Ο προπονητής μας παροτρύνει να ανεβαίνουμε πιο ψηλά και να πιέζουμε, βοηθάει και ο Κλωναρίδης που είναι πολύ γρήγορος, αλλά και ο Εμποκού».

Για το αν αλλάζουν οι στόχοι μετά την ήττα: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας, έχουμε πολύ καλή νοοτροπία, αν την κρατήσουμε στα επόμενα ματς θα είναι πολύ καλό. Δεν ανησυχούμε, χάσαμε σήμερα γιατί δεν είχαμε ευκαιρίες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά αν κρατήσουμε την ίδια νοοτροπία θα είμαστε καλά».

Για την απόδοσή του: «Έπαιξα πιο επιθετικά γιατί είχα αρκετό χώρο μπροστά μου, ο προπονητής μου έλεγε να ανεβαίνω και το έκανα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα