Βασιλακάκης: «Τυχαίνει κόντρα στον Παναθηναϊκό...»

Gazzetta team
Βασιλακάκης: «Τυχαίνει κόντρα στον Παναθηναϊκό...»

bet365

Ο μέσος της Ξάνθης μίλησε για το απίστευτο σερί που έχει κόντρα στους «πράσινους» αλλά και για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα του.

Τέταρτο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τρία στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο. Οποτε βλέπει απέναντί του το «τριφύλλι» σκοράρει. Ο λόγος για τον Θοδωρή Βασιλακάκη ο οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το γκολ που σημείωσε, το απίστευτο σερί του αλλά και την δουλειά που γίνεται στην Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το γκολ:
«Δεν ξέρω τι να πω για το γκολ. Είναι λίγο παράξενο, θέλει λίγο τύχη, θέλει και να τολμήσεις. Πιστεύω πως τυχαίνει ότι είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Για το ματς:
«Ο Παναθηναϊκός έχει μια γρήγορη ομάδα, είχε την κατοχή, μας κούρασε είναι η αλήθεια, αλλά επανήλθαμε σε αυτό που ήμασταν κάποια στιγμή στο πρωτάθλημα. Δηλαδή να είμαστε ομάδα και να τρέχει ο ένας για τον άλλον. Δεν είχαμε ματς μέσα στην εβδομάδα και ξεκουραστήκαμε λίγο περισσότερο κι αυτός μας βοήθησε. Οποιος θα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε, το βάλαμε εμείς και πήραμε τη νίκη».

Για την Ξάνθη:
«Τον Ιανουαρίου κουραστήκαμε αρκετά. Παίξαμε 10-11 ματς μέσα σε λίγες μέρες. Δεν είμαστε μεγάλη ομάδα, δεν έχουμε μεγάλο μπάτζετ να έχουμε 25 παίκτες. Γι' αυτό κουραστήκαμε. Δεν θα σου πω ότι επανέρχεται η ομάδα αλλά νιώθει καλύτερα το σώμα. Είναι διαφορετικά να κάνεις προπόνηση και διαφορετικά να μένεις στα βίντεο»

Για την τακτική:
«Το ποδόσφαιρο είναι εγκεφαλικό παιχνίδι. Χρειάζεται η φυσική κατάσταση αλλά εάν δεν έχεις το μυαλό δεν μπορείς. Η προπόνηση βοηθάει αυτό το πράγμα. Εάν δεν προλαβαίνεις να κάνεις προπόνηση είναι εύκολο να χάσεις το μυαλό σου. Είμαστε καλά επανήλθαμε και αυτό έχει σημασία. Κάνουμε άμυνα από την επίθεση. Ξεκινάμε επιθετική άμυνα. Γι' αυτό μας κάνουν λίγες επιθέσεις αλλά και γι' αυτό κάνουμε κι εμείς λίγες τελικές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα