Λεγανές – Λα Κορούνια 4-0

Γιώργος Καραμάνος
Λεγανές – Λα Κορούνια 4-0

bet365

Με τον Ελληνα στόπερ σε όλο το ματς, οι νεοφώτιστοι διέλυσαν 4-0 την Λα Κορούνια, πανηγύρισαν για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο και βρέθηκαν στο +5 από τον υποβιβασμό.

Μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη βρισκόταν πριν το ματς η Λεγανές και με ένα βαθμό περισσότερο η Λα Κορούνια. Ωστόσο, στο «Μπουτάρκε» οι νεοφώτιστοι έδειξαν ότι η αγωνιστική διαφορά τους είναι μεγαλύτερη. Για την ακρίβεια οι γηπεδούχοι διέλυσαν την Ντέπορ με 4-0 και στο +5 από τον υποβιβασμό αναπνέουν καλύτερα.

Η Λεγανές βρέθηκε γρήγορα στο 2-0, με τους Ζιμανόφσκι (19'), Μαντοβάνι (30'). Στο 59' ο Δημήτρης Σιόβας που έπαιξε σε όλο το ματς, είχε σουτάρα για γκολ, που έβγαλε εντυπωσιακά ο Λουξ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο. Τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Αλμπεντόσα και εκεί άρχισε η κατηφόρα για την Λα Κορούνια, που δέχτηκε ακόμα δύο τέρματα από Ουνάι Λόπεθ (81') και Μπουένο (90') και παρέμεινε χωρίς νίκη στο 2017 (τέσσερις σερί ήττες).

Η Λεγανές αγνοούσε το τρίποντο από τα μέσα Νοεμβρίου και πανηγύρισε έπειτα από 11 αγωνιστικές (έξι ήττες).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα