Πρώτα η Καρδίτσα, μετά ο προπονητής

Πρώτα η Καρδίτσα, μετά ο προπονητής

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πρώτα η Καρδίτσα, μετά ο προπονητής

bet365

Με υπηρεσιακούς προπονητές τους Μελισσά, Σκέντζο ο Άρης θα υποδεχθεί αύριο(26/2, 15:00) την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κλεάνθης Βικελίδης έχοντας την ανάγκη των βαθμών της νίκης.

Είναι αλήθεια ότι με όλα όσα έλαβαν χώρα το τελευταίο τετραήμερο, το αγωνιστικό κομμάτι μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχει όμως κι ένας αγώνας με την Καρδίτσα ο οποίος έχει κομβική σημασία καθώς οι «κίτρινοι» δεν έχουν την πολυτέλεια απώλειας βαθμών. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα(25/2) το απόγευμα όπου και πιστοποιήθηκε η απουσία του Ανδρέα Τάτου.

Το υπηρεσιακό δίδυμο προπονητών δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την 11αδα που χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα με τη Σπάρτη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Μακουτά, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή, όπως σημείωσε από το μεσημέρι το gazzetta.gr, το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στη λύση της συνεργασίας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με τον Αστέρα Τρίπολης έφερε στο προσκήνιο την περίπτωση του Νίκου Κωστένογλου με τον οποίον έγιναν επαφές και φέρεται να αποτελεί την εναλλακτική λύση.

Πρόθεση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να «τελειώσει» το θέμα του προπονητή μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες και στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία αποδέσμευσης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τον Αστέρα Τρίπολης, τότε θα ο ισχυρός άνδρας του Άρη θα αποταθεί στον Κωστένογλου ο οποίος είναι θετικός στην ανάληψη των τεχνικών καθηκόντων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα