Μπουχαλάκης; «Μπορούν να βοηθήσουν όλοι»

Μπουχαλάκης; «Μπορούν να βοηθήσουν όλοι»

Gazzetta team
Μπουχαλάκης; «Μπορούν να βοηθήσουν όλοι»

bet365

Ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια η ομάδα του σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ερχονται ντέρμπι στην Ελλάδα, υπάρχει το Κύπελλο και ταυτόχρονα υπάρχει και η Ευρώπη με τα δύο παιχνίδια με την Μπεσίκτας. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στην κάμερα της Nova για την δύσκολη συνέχεια και το βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

«Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται κάθε χρόνο γι’ αυτού του είδους τους αγώνες και αυτό το πρόγραμμα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Προπονούμαστε καθημερινά γι’ αυτό το λόγο. Όταν είσαι στο τοπ επίπεδο πρέπει να είσαι έτοιμος για τέτοιους αγώνες. Σίγουρα είναι δύσκολο, καθώς όλα τα ματς είναι κοντινά, αλλά νομίζω ότι είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους αγώνες»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα