Παράσχος: «Πρόκριση επί της ΑΕΚ και νίκη στην Ξάνθη»

Gazzetta team
Παράσχος: «Πρόκριση επί της ΑΕΚ και νίκη στην Ξάνθη»

bet365

Ο Παράσχος τόνισε πως πλέον στον Πλατανιά τους.... άνοιξε η όρεξη, αφού οι εμφανίσεις που κάνουν τους επιτρέπει να... ονειρεύονται
Λένε πως «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» και πλέον στον Πλατανιά βάζουν ψηλά τον πήχη. Αυτό ουσιαστικά είπε ο Γιώργος Παράσχος μετά το σημερινό 3-0 επί του Αστέρα. «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που φαινόταν ότι ψυχολογικά δεν ήταν και στα καλύτερά της, παρόλα αυτά πιστεύω ότι ήρθε εδώ για να μπορέσει ν’ αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό κιόλας είδαμε για πρώτη φορά τον Αστέρα τόσο πολύ πίσω, μας είχε δώσει κενό το μισό γήπεδο. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει ηρεμία και καλή κυκλοφορία (της μπάλας), κάτι που δεν μας βοηθάει αυτή τη στιγμή -για να κάνουμε κι ένα παράπονο- το γήπεδο. Είχαμε το καλύτερο γήπεδο στην Α’ Εθνική και δυστυχώς έχει χαλάσει πάρα πολύ. Δεν κρύβω ότι δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ, από τη στιγμή που πετύχαμε όμως το πρώτο γκολ άνοιξε ο δρόμος για να μπορέσουμε να βγάλουμε πιο έξω τον αντίπαλο. Στο β’ ημίχρονο "ελευθερώσαμε" γρήγορα και τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ εύκολα για μας. Είναι ένα 3-0 το οποίο μπορεί να φαντάζει πάρα πολύ μεγάλο, αλλά μετά από αυτό το σκορ περίμενα από τα παιδιά μία μεγαλύτερη ηρεμία, να κρατήσουμε τη μπάλα λίγο περισσότερο και να την κυκλοφορήσουμε. Δεν χρειαζόταν να καταναλώσουμε τόσες πολλές δυνάμεις μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, γιατί στο βάθος του μυαλού μας ήταν και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για μια ακόμη φορά και... συνεχίζουμε. Τώρα, το πού θα φτάσουμε θα το δείξει ο καιρός», ανέφερε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για την αλλαγή του Γιορέντε. «Δουλέψαμε καλύτερα γιατί στη δεξιά μας πλευρά δεν είναι ο παίκτης ο Κάργας που μπορεί να κατεβάσει τη μπάλα, με τις προωθήσεις του και να δημιουργήσει προβλήματα. Γι’ αυτό και βάλαμε έναν επιπλέον παίκτη, έναν πιο επιθετικογενή και δώσαμε ελευθερία των κινήσεων στον Στάθη για να μπορέσει να βγει μπροστά και πράγματι έβγαλε πάρα πολλές επιθέσεις. Ίσως εκεί κιόλας ήταν το μυστικό μας και σκοράραμε γρήγορα».
Υστερα του ζητήθηκε να πει τι προτιμά περισσότερο, μία ενδεχόμενη πρόκριση επί της ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου που ακολουθεί ή νίκη στην Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα. «Και τα δύο! Αν μπορέσουμε, γιατί όχι; Θα επιδιώξουμε την πρόκριση και από εκεί και πέρα να πάρουμε κι ένα καλό αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Αν μπορέσουμε και το κατορθώσουμε αυτό, θα είναι το καλύτερο. Εξάλλου δεν έχουμε και ιδιαίτερες απουσίες. Έχουμε κάποια προβλήματα, όπως τον Γιακουμάκη που δεν θα τον έχουμε στην Ξάνθη, αλλά λίγο-πολύ οι υπόλοιποι είναι στη διάθεσή μας».
Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με την Ενωση σχολίασε πως «πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες θα είναι πάρα πολύ προσεκτικές, γιατί ξέρουν ότι το γκολ θα παίξει σημαντικό ρόλο και ιδιαίτερα η ΑΕΚ δεν μπορεί να παίξει πάρα πολύ επιθετικά. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα είναι συγκρατημένες. Αν έχουμε την τύχη και μπορέσουμε και περάσουμε κάποιο γκολ θα είναι για μας κάτι πολύ καλό. Για τα παιδιά είναι τεράστια πρόκληση και το συζητάμε εδώ και πάρα πολύ καιρό... Το να φτάσει η ομάδα στους "4" θα είναι πολύ δύσκολο, εννοώ το να μπορέσεις να το κατορθώσεις να το ξανακάνεις. Μακάρι να γίνει κάτι».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στην βράβευσή του, καθώς συμπλήρωσε 500 αγώνες στη μεγάλη κατηγορία. «Ευχαριστώ πάρα πολύ πάνω απ’ όλα τη διοίκηση και τον κόσμο για το θερμό του χειροκρότημα. Αυτές οι 500 συμμετοχές είναι μια ζωή μέσα στα γήπεδα είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής και θα μείνουν χαραγμένες μέσα στη μνήμη μου για πάντα, γιατί αυτές τις συμπλήρωσα με τον Πλατανιά, με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Πάντα ο Πλατανιάς θα είναι κάτι άξιο αναφοράς για μένα...».
Για τον κόσμο και ότι γίνεται πιο εκδηλωτικός: «Θέλουμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Αυτή την ομάδα αν μπορούσαν να τη βοηθήσουν λίγο περισσότερο θα ήταν ίσως ακόμα καλύτερα. Αυτή η ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια κατόρθωσε πάρα πολλά πράγματα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να έχει πιάσει καλές θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα. Περιμένουμε λίγο ακόμα παραπάνω κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα