Παντελίδης: «Ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί κάτι»

Παντελίδης: «Ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί κάτι»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί κάτι»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως ο Γηραιός θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός
Στο ότι τα ματς του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα ντέρμπι ανεξάρτητα της θέσης που βρίσκονται οι δύο ομάδες, τόνισε ο Σάββας Παντελίδης λίγο πριν την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων. «Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση των ομάδων, πάντα θα είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που έχει σημασία είναι τι ενέργεια θα βγάλεις στο γήπεδο, πόσο πάθος θα έχεις. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Μπορεί βαθμολογικά να μην είμαστε καλά, αλλά έχουμε δείξει πως παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και ειδικά στο γήπεδό μας παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί», είπε αρχικά στη κάμερα της NOVA και συνέχισε. «Είναι από τους αγώνες που δεν χρειάζεται να πεις πολλά στους παίκτες σε ότι αφορά τη κρισιμότητα και τη σημασία του. Καταλαβαίνω από την Τρίτη πως όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα, γνωρίζουν τι ακριβώς είναι αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη σημασία του ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι, έχει να κάνει με την ανάγκη μας για βαθμούς. Οποιοδήποτε και αν ήταν το παιχνίδι πάντα θα βγάζαμε πάθος, πιστεύω σε αυτό θα βγάλουμε περισσότερο».
Κλείνοντας ανέφερε πως «όταν δεν είσαι καλά βαθμολογικά πιέζεσαι περισσότερο. Εάν ήμασταν πιο ψηλά, θα ήμασταν περισσότερο απελευθερωμένοι στο παιχνίδι μας, θα βγάζαμε περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα στα περισσότερα παιχνίδια, ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος είναι ομάδα που είναι ψηλά βαθμολογικά, προσπαθούμε να κλέψουμε και όχι να δημιουργήσουμε. Αυτό θα ήταν διαφορετικό εάν η ομάδα μας ήταν ψηλότερα. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται να είσαι τακτικά πολύ καλός και να κερδίσεις όλες τις μονομαχίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα