Μήνυμα παραμονής στη Ρόμα από Μανωλά

Μήνυμα παραμονής στη Ρόμα από Μανωλά

Κώστας Ζάλιαρης
Μήνυμα παραμονής στη Ρόμα από Μανωλά

bet365

Τους οπαδούς της Ρόμα θέλει να συνεχίσει να κάνει χαρούμενους ο Κώστας Μανωλάς, τονίζοντας πως έπειτα από 2,5 σεζόν στο «Ολίμπικο», αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή που έκανε όταν συμφώνησε με τους «τζιαλορόσι».

Ο Έλληνας στόπερ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των «τζιαλορόσι» και μίλησε για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τους «νερατζούρι», τονίζοντας πως θα είναι καθοριστικής σημασίας για την συνέχεια της πορείας της ομάδας του, τόσο το προσεχές ματς με την Ίντερ, όσο και αυτό κόντρα στη Νάπολι.

«Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν. Απλά κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Ξέρω ότι η Ίντερ έχει παίκτες όπως ο Ικάρντι, ο Πέρισιτς και ο Καντρέβα, όμως είμαστε Ρόμα και δεν πρέπει να κοιτάμε τους άλλους. Θα πάμε για τη νίκη» ήταν το σχόλιό του.

Ο Μανωλάς ρωτήθηκε για τη στήριξη που απολαμβάνει από τους οπαδούς, το χειροκρότημα του κόσμου όταν έγινε αλλαγή στο τελευταίο ματς, αλλά και την εκτίμηση που μπορεί πλέον να κάνει για τη θητεία του στο «Ολίμπικο», δηλώνοντας:

«Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας, όμως φέτος είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση από αυτή που βιώναμε στην πρώτη μου σεζόν στον σύλλογο. Η Curva Sud ήταν γεμάτη τότε και πάντοτε αυτό σου έδινε κίνητρο και αισθανόσουν την ένταση και την ώθηση στο γήπεδο. Τώρα δεν υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα αλλά θέλουμε τον κόσμο πάντοτε δίπλα μας. Να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας ότι παλεύουμε για εκείνους.

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Μπορώ να πω πλέον ότι ήταν ιδανική η επιλογή που έκανα και αισθάνομαι δικαιωμένος που ήρθα στη Ρόμα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε αυτό τον ρυθμό και σε αυτό το επίπεδο για να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς μας».

 

SERIE A Τελευταία Νέα