Η αποστολή του Παράσχου σε Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Η αποστολή του Παράσχου σε Πλατανιά

bet365

Το τεχνικό team της ομάδας του Πλατανιά γνωστοποίησε την αποστολή για το παιχνίδι της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός Σωτηρίου και Ντίνας.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, καθώς και στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σωτηρίου και Ντίνας, οι οποίοι και ακολουθούν θεραπεία.
Η αποστολή αποτελείται από 19 παίκτες. Συγκεκριμένα είναι οι: Κοκκαλάς Αντώνης, Κασσωτάκης Δημήτρης, Llorente Raúl, Mikalai Sihnevich, Μαραγκός Στέλιος, Μανούσος Γιώργος, Γιακουμάκης Γιώργος, Γουνδουλάκης Φανούρης, Μενδρινός Κώστας, Munafo Juan, Devesa Albis Didac, Stanisavljevic Filip, Scarduelli Vanderson, Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, Καρυπίδης Χρήστος, Κάργας Γιάννης, Pryndeta Vitalii, Στάθης Γιάννης και Banana Yaya.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα