Βράνιες: «Τα πάντα για τον κόσμο της ΑΕΚ»!

Βράνιες: «Τα πάντα για τον κόσμο της ΑΕΚ»!

Gazzetta team
Βράνιες: «Τα πάντα για τον κόσμο της ΑΕΚ»!

bet365

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε στο Official Match Programme της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με την Λάρισα, ο Ογκνιέν Βράνιες.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός αποκαλύπτεται μέσω του match programme και η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα όσων είπε.

««Μα, έτσι είναι! Όπως στη ζωή δεν υπάρχει αύριο και ζεις την κάθε στιγμή, έτσι και στο γήπεδο! Μπαίνεις και τα δίνεις όλα και ζεις το κάθε παιχνίδι σαν να μην υπάρχει επόμενο! Αυτή είναι η φιλοσοφία μου», είναι, για παράδειγμα, το σχόλιο του Βράνιες στην επισήμανση ότι έχει ήδη κερδίσει τους οπαδούς της ΑΕΚ με τις εμφανίσεις του και το πάθος του και στη συνέχεια -αφού βέβαια μίλησε και για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια- είπε την άποψη του και για τους ΑΕΚτζήδες.

«Είχα ακούσει πολλά για τους οπαδούς της ΑΕΚ, πριν έρθω εδώ. Είχα μάθει ότι είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές στην Ελλάδα, ότι λατρεύουν την ομάδα τους, ότι είναι πολύ κοντά με πάθος και αγάπη. Και το διαπίστωσα από κοντά! Για αυτόν τον κόσμο θέλω να δίνω τα πάντα, να βλέπει ότι προσφέρω όσα έχω μέσα μου, ό,τι περισσότερο μπορώ να δώσω»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα