Καρεμπέ: «Φαβορί η Μπεσίκτας αλλά θα τα δώσουμε όλα»!

Καρεμπέ: «Φαβορί η Μπεσίκτας αλλά θα τα δώσουμε όλα»!

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ: «Φαβορί η Μπεσίκτας αλλά θα τα δώσουμε όλα»!

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε σε τουρκικά media για τα ματς με την Μπεσίκτας και το δύσκολο έργο που περιμένει την ομάδα του Ολυμπιακού για την συνέχεια του Γιουρόπα.
Ο Καρεμπέ είπε για:
Την κλήρωση του Ολυμπιακού και τα δεδομένα για Μπεσίκτας: Βλέπουμε πως το ευρωπαϊκό μας μέλλον είναι ξανά στην Τουρκία. Θα δουλέψουμε για βελτιωθούμε και να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο καλή εικόνα. Η Μπεσίκτας είναι το φαβορί αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περάσουμε. Η Μπεσίκτας έπαιξε απέναντι στην Μπερ Σεβά και την πέρασε ενώ εμείς δεν μπορέσαμε. Όλα όμως μπορούν να αλλάξουν. Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα και πιστεύω πως θα είμαστε πιο καλοί στην συνέχεια αλλά δεν αγνοούμε ότι η Μπεσίκτας έχει τον ρόλο του φαβορί. Είναι πολύ καλή ομάδα με παίκτες με ποιότητα. Πρέπει να δείξουμε προσοχή. Εκτός των άλλων έχουν και τον Αμπουμπακάρ που έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικός στην επίθεση. Είναι πρωταθλητές στην Τουρκία, όπως πρωταθλητές είμαστε και εμείς βέβαια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα