Η δεκαετία του Κλάους στον ΠΑΟΚ!

Η δεκαετία του Κλάους στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Η δεκαετία του Κλάους στον ΠΑΟΚ!

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πηγαίνει πίσω στο 2007 και στέκεται στη δεκαετία του Στέφανου Αθανασιάδη στην ομάδα, καθώς σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το «Δικέφαλο».

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ήταν μόλις 18 χρονών κι όμως, είχε ήδη προλάβει να περάσει άλλα δέκα χρόνια ως μέλος της αγαπημένης του ομάδας πριν πάρει την εντολή ν’ αντικαταστήσει τον Σωτήρη Μπαλάφα στο 77’ του αγώνα με τη Λάρισα στην Τούμπα.

Εκείνη τη στιγμή, βέβαια, αδυνατούσε ακόμα και να φανταστεί πόσο επρόκειτο ν’ αλλάξει η ζωή του έπειτα από μια εντυπωσιακή, αλλά και δύσκολη διαδρομή. Ο Κλάους κέρδισε γρήγορα την αγάπη του κόσμου. Είχε όλο το πακέτο για να το πετύχει, άλλωστε.

Νεαρός, ΠΑΟΚ από κούνια (κυριολεκτικά), χαρισματικός σκόρερ με ένα παράξενο για την ηλικία του star quality. Ενσάρκωνε τα όνειρα των περισσότερων φίλων της ομάδας που καμάρωναν να τον βλέπουν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στις δύσκολες… στροφές τα δυνατά αυτά συναισθήματα υπήρχαν στιγμές που από ευχή μετατράπηκαν σε κατάρα. Ήταν εκείνος ο οποίος βίωσε τα εντονότερα ξεσπάσματα του κόσμου. «Ό,τι χειρότερο έχω ζήσει», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Άλλος στη θέση του θα μπορούσε να επιλέξει τον εύκολο δρόμο της φυγής. Όχι, ο Κλάους . Ζύγισε την κατάσταση, έβαλε προτεραιότητες, αποδέχτηκε το ρόλο του κι έμεινε. «Ξέρεις κάτι; Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που συμβαίνει», δήλωνε πριν από σχεδόν ένα χρόνο στο Toumba Magazine και δικαιολόγησε το σκεπτικό του: «Έρχονται ποδοσφαιριστές, φεύγουν, αλλά εγώ είμαι εδώ από μικρός, γνωρίζω καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ, έχω περάσει κι από το κομμάτι της κερκίδας και τους καταλαβαίνω. Το θέμα είναι αυτή η πίεση να μην βγαίνει αρνητικά σ’ έναν ποδοσφαιριστή. Εγώ δεν το αφήνω να μου συμβεί. Βλέπω τα θετικά και συνεχίζω».

Και συνεχίζει και σήμερα παρά τις δυσκολίες. Παρά την ατυχία ή την κριτική. Βάσει στατιστικής διανύει τη χειρότερη σεζόν μετά το 2010-11 που ουσιαστικά άρχισε να καθιερώνεται. Έτσι, όμως, είναι η ζωή του επιθετικού κι ο Αθανασιάδης είναι από τους καλύτερους της τελευταίας δεκαετίας κι από τους κορυφαίους στην ιστορία του συλλόγου.

Στα 28 του χρόνια μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι ο πρώτος σκόρερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 20 γκολ, την περασμένη σεζόν ξεπέρασε τα 100 γκολ και συνολικά έχει σημειώσει 106 γκολ σε 288 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα