«Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει την ιδιοφυΐα Γκιουνές»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει την ιδιοφυΐα Γκιουνές»

bet365

Ο Σερντάρ Σαριντάγκ, κορυφαίος ρεπόρτερ της Μπεσίκτας στη «Milliyet» καταθέτει την άποψή του για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό και.. προειδοποιεί τους πρωταθλητές Ελλάδας τί πρέπει να προσέξουν περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός θα βρει στη φάση των «16» του Europa League την Μπεσίκτας. Κουαρέσμα, Ταλίσκα, Τοσούν, Μπάμπελ αναμένεται να κάνουν δύσκολο το έργο των «ερυθρόλευκων» αλλά αυτό που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο από το οτιδήποτε άλλο είναι ο τεχνικός της ομάδας Σενιόλ Γκιουνές. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο κορυφαίος ρεπόρτερ Μπεσίκτας της εφημερίδας, «Milliyet», Σερντάρ Σαριντάγκ που δίνει το στίγμα του στο gazzetta.gr για τις αναμετρήσεις των δύο φιλικών συλλόγων στις 9 και 16/3.

«Πρώτα απ' όλα Μπεσίκτας και Ολυμπιακός είναι φιλικά σωματεία. Την προηγούμενη σεζόν αυτοί οι δύο σύλλογοι έπαιξαν φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Στο τέλος εκείνης της σεζόν κι οι δύο στέφθηκαν πρωταθλητές.

Πριν από την έναρξη των επίσημων ματς τους, έπαιξαν ξανά δείχνοντας το πόσο καλές σχέσεις υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών και ίσως να είναι και φέτος νικητές στα πρωταθλήματά τους. Έτσι, αυτή η κλήρωση είναι σπουδαία!», τονίζει αρχικά ο Σαριντάγκ και συνεχίζει:

«Ο ελληνικός σύλλογος δεν είναι εύκολος για την Μπεσίκτας κι η Μπεσίκτας αντιστοίχως δεν είναι εύκολη για τον Ολυμπιακό.

Όσκαρ Καρντόσο και Μάνουελ Ντα Κόστα ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον παίκτη του Ολυμπιακού την Μπεσίκτας μιας και έχουν παίξει στην Τουρκία. Ξέρουν το τουρκικό ποδόσφαιρο».

Ποιο είναι το σημείο της Μπεσίκτας που θα πρέπει να εστιάσει περισσότερο ο Ολυμπιακός;

«Αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός είναι ο προπονητής, Σενιόλ Γκιουνές. Η Μπεσίκτας έχει σημαντικούς και σπουδαίους παίκτες όπως οι Κουαρέσμα, Ταλίσκα, Μπάμπελ, Ατίμπα, Τοσούν και Αμπουμπακάρ.

Ο Γκιουνές όμως είναι απόλυτη ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει αυτόν».

Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο της Μπεσίκτας και ποιο το πιο αδύναμο;

«Οι βασικοί παίκτες που απαρτίζουν σχεδόν πάντα την 11άδα είναι οι Φάμπρι, Γκοχάν Γκιονούλ,Μαρσέλο, Τόσιτς, Αντριάνο, Κουαρέσμα, Οζτιακούπ, Ταλίσκα, Ατίμπα, Μπάμπελ και Τοσούν.

Ο Γκιουνές αγαπά το επιθετικό ποδόσφαιρο, η Μπεσίκτας φημίζεται για το επιθετικό στιλ της. Αδύναμο σημείο μπορεί να θεωρηθεί η άμυνα, αλλά ο Φάμπρι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα