Μολέδο: «Δεν αφήνω τον Παναθηναϊκό»!

Μολέδο: «Δεν αφήνω τον Παναθηναϊκό»!

Gazzetta team
Μολέδο: «Δεν αφήνω τον Παναθηναϊκό»!

bet365

Αποκατάσταση της αλήθειας και ξεκάθαρη δήλωση πίστης στον Παναθηναϊκό από τον Ροντρίγκο Μολέδο! «Δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια ορισμένα πράγματα που κυκλοφόρησαν, δεν αφήνω τον Παναθηναϊκό» ανέφερε.

Η δήλωση του Βραζιλιάνου στόπερ στη Nova:

«Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι χαρούμενος για τα ωραία σχόλια και την αναγνώριση που υπάρχει προς το πρόσωπο μου. Αλλά θα ήθελα να πω ότι δουλεύω πάντα για το καλύτερο. Είναι λογικό ένας Βραζιλιάνος να σκέφτεται πάντα το ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα του, αλλά θέλω να τονίσω ότι χαίρομαι που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που μου άνοιξε και πάλι τις πόρτες. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Αθήνα και θα ήθελα να πω ότι ορισμένα πράγματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Δεν είναι σωστά.

Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά μου στον Παναθηναϊκό. Βέβαια το μέλλον μου δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, εξαρτάται και από τον σύλλογο.

Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, όμως θα ήθελα να επισημάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσω τον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος και πολύ καλά εδώ και πάλι ξαναλέω ότι ορισμένα από αυτά που γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και συνεχίζω την πορεία και την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα