Ο Ροντρίγκες για ΠΑΟΚ και Τούντορ

Ο Ροντρίγκες για ΠΑΟΚ και Τούντορ

Gazzetta team
Ο Ροντρίγκες για ΠΑΟΚ και Τούντορ

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στο κανάλι της Γαλατάσαραϊ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, τη μεταγραφή του και τον Ιγκόρ Τούντορ, που τον ξανασυναντά.

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο πρώην μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ και τον Ιγκόρ Τούντορ:

Για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ:

«Δεν ήταν εύκολο να αφήσω τον ΠΑΟΚ και να έρθω εδώ, γιατί ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι του συλλόγου. Υπήρχαν πολλά πράγματα που έπρεπε να τακτοποιήσω να γίνει η μεταγραφή μου. Είμαι τελικά χαρούμενος που είμαι εδώ. Η ατμόσφαιρα στην υποδοχή μου στο αεροδρόμιο Ατατούρκ με την παρουσία των δημοσιογράφων και των οπαδών ήταν απίστευτη. Ηταν μία υπέροχη στιγμή για μένα. Κάτι τέτοιο σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ σημαντικός».

Για τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ:

«Είναι μεγάλο βήμα για τη ζωή και την καριέρα μου. Τα πράγματα είναι διαφορετικά στη Γαλατά, είμαι συμπαίκτης με σπουδαίους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θέλω να αποδείξω πολλά πράγματα και στο τέλος να είμαστε εμείς πρωταθλητές».

Για τη νέα συνεργασία του με τον Ιγκόρ Τούντορ, που τον είχε προπονητή και στον ΠΑΟΚ:

«Δούλεψα με τον Τούντορ στον ΠΑΟΚ, ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Είναι ένας προπονητής που περιμένει πολλά από τους ποδοσφαιριστές του και δουλεύει σκληρά. Ήταν πεινασμένος να γίνει ένας ακόμα μεγαλύτερος προπονητής γιατί ήταν μεγάλος παίκτης όταν αγωνιζόταν. Είναι καλό για την Γαλατάσαραϊ που τον έχει, θα δουλέψουμε πολύ καλά. με αυτόν η Γαλατάσαραϊ θα πετύχει πολλά πράγματα. Οι περισσότερες αναμνήσεις μου με τον Ίγκορ Τούντορ είναι από το Europa League, δεν θα ξεχάσω ποτέ τη εκτός έδρας νίκη μας επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ και το παιχνίδι στην έδρα μας που έληξε ισόπαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα