«Αναψε κόκκινο» για το Καυτανζόγλειο

Gazzetta team
«Αναψε κόκκινο» για το Καυτανζόγλειο

bet365

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έκανε δεκτή της εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και έτσι απαγορεύεται η παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Λίγο πολύ η απόφαση που έλαβε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ήταν η αναμενόμενη, καθώς η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή ήταν αρνητική ως προς την παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στο αγώνα της Κυριακής (26/2) με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Η απόφαση του υφυπουργείου Αθλητισμού προβλέπει:

«Απαγόρευση ανοίγματος θυρών και διάθεσης εισιτηρίων, καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26-02-2017, στο Καυτανζόγλειο Στάδιo».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα