Άφησε τους αντιπάλους να σκοράρουν και τιμωρήθηκε για δύο χρόνια! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Άφησε τους αντιπάλους να σκοράρουν και τιμωρήθηκε για δύο χρόνια! (vid)

bet365

Μπάχαλο έγινε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Βιετνάμ, από μια διαιτητική απόφαση! Τιμωρία δύο ετών στον τερματοφύλακα που αρνήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του και επέτρεψε στους αντιπάλους να σκοράρουν τρεις φορές!

Το ματς της Ho Chi Minh με τη Long An για τη V-League, έγινε το «έλα να δεις» έπειτα από την απόφαση του ρέφερι να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της πρώτης, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι ποδοσφαιριστές της Long An ήταν έξαλλοι και αδυνατούσαν να κατανοήσουν την υπόδειξη του διαιτητή, με τον πορτιέρο, Nguyen Minh Nhut ν' αρνείται να υπερασπιστεί την εστία του και να γυρίζει την πλάτη στην εκτέλεση του πέναλτι.

Μάλιστα, ουδείς από την ομάδα θέλησε να συνεχίσει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα από το ισόπαλο 2-2, το σκορ να φτάσει στο 5-2, με τους ποδοσφαιριστές της Ho Chi Minh να μη συναντούν αντίσταση στη διαδρομή τους μέχρι την αντίπαλη εστία.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βιεντάμ τιμώρησε τον τερματοφύλακα της Long An με αποκλεισμό δύο ετών, ενώ τιμωρήθηκαν επίσης ο αρχηγός της ομάδας, Quang Thang και ο κόουτς, Ngo Quang Sang, ενώ, ο πρόεδρος, Vo Thanh Nhiem παραιτήθηκε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα