Η κλήρωση του Europa League για τον Ολυμπιακό (poll)

Η κλήρωση του Europa League για τον Ολυμπιακό (poll)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Η κλήρωση του Europa League για τον Ολυμπιακό (poll)

bet365

O Ολυμπιακός μαθαίνει στις 14:00 το... εμπόδιο που θα υψωθεί μπροστά του στη φάση των «16» του Europa League. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοί του. Ποιον θέλετε εσείς; Ψηφίστε στο poll του gazzetta.gr!

Το 3-0 στην Άγκυρα επί της Οσμανλισπόρ έστειλε τον Ολυμπιακό στους «16» του Europa League, για πρώτη φορά ύστερα από τη σεζόν 2011-2012.

Τότε η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έτυχε με την Μέταλιστ, αλλά... αυτοκτόνησε στο «Καραϊσκάκης» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια ύστερα από την έκτος έδρας νίκη με 1-0.

Σήμερα τι θα του... κληρώσει;

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αναμένεται να μάθουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα είναι ένας εκ των ΑΠΟΕΛ, Σάλκε, Θέλτα, Άγιαξ, Άντερλεχτ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Μπεσίκτας, Γάνδη, Γκένκ, Λιόν, Ροστόβ, Κράσνονταρ, Κοπεγχάγη, Γκλάντμπαχ.

Όπως βλέπουμε η κληρωτίδα έχει... απ' όλα. Στην περίπτωση που έρθει ο ΑΠΟΕΛ, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ευκαιρία για... ρεβάνς μετά τα ματς των ομίλων. Σάλκε και Γκλάντμπαχ είναι δύο γερμανικές ομάδες που καλό θα είναι να τις... αποφύγει, όπως φυσικά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρόμα.

Λέτε να έρθει ξανά στο δρόμο του η Άντερλεχτ; Ευκαιρία για επίσης, ακόμη μία ρεβάνς, ύστερα από τον περσινό αποκλεισμό στους «32» και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Λιόν, Γάνδη, Γκενκ, Ροστόβ και Κράσνονταρ.

Δείτε ΕΔΩ ποιους θέλει και ποιους όχι ο Ολυμπιακός στο δρόμο τους για τα προημιτελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα