«Ζωντανή» και για τη 13η θέση η Ελλάδα από του χρόνου! (pics)

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
«Ζωντανή» και για τη 13η θέση η Ελλάδα από του χρόνου! (pics)

bet365

Η Ελλάδα ανέβηκε μία θέση στη βαθμολογία της νέας σεζόν και ελπίζει ότι θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν ως 13η!

Επιτέλους καλά νέα για την Ελλάδα, αφού, τόσο η ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Γερμανία, όσο - κυρίως - η νίκη πρόκριση του Ολυμπιακού στη Τουρκία, έδωσε βαθμούς και ελπίδες ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, μπορεί για φέτος να μην ελπίζουμε, όμως η Ελλάδα καλείται, όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα κείμενα, να «χτίσει» για τη νέα σεζόν, εκμεταλλευόμενη ότι Αυστρία και Ελβετία έμειναν από νωρίς χωρίς εκπρόσωπο.

Αυτή τη βδομάδα, λοιπόν, η Ελλάδα κατάφερε να περάσει στη βαθμολογία της νέας σεζόν την Αυστρία, που θα ξεκινούσε από πάνω μας, κλειδώνοντας ότι θα ξεκινήσει από τη 14η θέση του χρόνου. Μάλιστα, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού, μπορούμε να ελπίζουμε σε μία καλή κλήρωση των «ερυθρόλευκων» ώστε να πιάσουμε και τους Ελβετούς. Απέχουμε, άλλωστε, μόλις 400 βαθμούς, όσο δίνει μία νίκη Ελληνικής ομάδας. Αν, μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδος πετύχουν κάτι παραπάνω από μία νίκη ή δύο ισοπαλίες, όχι απλά θα πιάσουμε, αλλά θα προσπεράσουμε κιόλας τους Ελβετούς.

Η βαθμολογία της σεζόν:

Η εναρκτήρια βαθμολογία της νέας σεζόν:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα