Η Χριστίνα Βραχάλη στο Γκελζενκίρχεν (vid)

Η Χριστίνα Βραχάλη στο Γκελζενκίρχεν (vid)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Η Χριστίνα Βραχάλη στο Γκελζενκίρχεν (vid)

bet365

Η Χριστίνα Βραχάλη ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Γκελζενκίρχεν και συνομίλησε με Έλληνες που ζουν εκεί για την αντιμετώπιση που έχουν από τους Γερμανούς στα χρόνια της κρίσης.

Πρώτα τα 50ευρα που κουνούσε ειρωνικά μερίδα οπαδών της Σάλκε μέσα στην Τούμπα, έπειτα ο υπερβολικά εξονυχιστικός έλεγχος των φίλων του ΠΑΟΚ στο Γκελζενκίρχεν, που έφερε ως αποτέλεσμα, 4.000 άνθρωποι να χάσουν το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης.

Δύο πολύ κοντινά παραδείγματα... ποδοσφαιρικής φύσης, που ίσως δείχνουν όμως τη στάση των Γερμανών προς τους Έλληνες, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Είναι, όμως, όντως έτσι; Είναι αυτή η νοοτροπία των Γερμανών;

Με αφορμή το ταξίδι στο Γκελζενκίρχεν για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε, η Χριστίνα Βραχάλη βρήκε Έλληνες που ζουν κι εργάζονται στη Γερμανία και συζήτησε μαζί τους για τη συμπεριφορά που βλέπουν προς το μέρος τους από τους Γερμανούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.