Μπέντο: «Δεν έχω χρόνο ν' ασχολούμαι με... κριτικές»

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Δεν έχω χρόνο ν' ασχολούμαι με... κριτικές»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως το ματς δεν ήταν εύκολο και πως το 3-0 μάλλον αδικεί την Οσμανλισπόρ.

Κύριος. Οχι μόνο δεν ήταν ενθουσιασμένος από την πρόκριση αλλά τόνισε πως η Οσμανλισπόρ μάλλον αδικείται από το τελικό 3-0. Ομως αναφέρθηκε και στις αρετές της ομάδας του, την κριτική που δέχεται αλλά και για τον αντίπαλο που θα ήθελε.

«Το πιο δύσκολο είναι να κρίνουμε ένα παιχνίδι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Δυσκολευτήκαμε αρκετά μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ, μετά όλα έγιναν πιο εύκολα γιατί αναγκάσαμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Ο αντίπαλος δεν άξιζε ένα αποτέλεσμα με τόσα γκολ γιατί δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στήσαμε την άμυνά μας πιο χαμηλά. Αυτή ήταν η επιλογή για την στρατηγική μας σήμερα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την επιθετική μας λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως βελτιωθήκαμε και κάναμε περισσότερες ευκαιρίες. Μπορούσαμε να έχουμε πετύχει γκολ αλλά και να έχουμε δεχθεί κιόλας», σχολίασε αρχικά ο Πάουλο Μπέντο.
Οσον αφορά στην κριτική που δέχεται τόνισε: «Δεν έχω χρόνο για να ασχολούμαι με αυτά. Όποιος δεν έχει γνώση του τι συμβαίνει στην ομάδα, της στρατηγικής μας και των αναγκών της ομάδας μιλάει. Η δουλειά μου είναι πως θα παρουσιάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα και να επιλέξουμε το καλύτερο σχήμα. Δέχομαι πολύ κριτική. Δεν θα αλλάξω όμως και θα συνεχίσω τη δουλειά μου με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε όμως πολύ δουλειά μπροστά μας και δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ με αυτά».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για την κλήρωσε είπε: «Δεν έχω κάποια προτίμηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα