Αναβολή για Θεοδωρίδη, τις επόμενες ημέρες η απόφαση για Δημητριάδη

Gazzetta team
Αναβολή για Θεοδωρίδη, τις επόμενες ημέρες η απόφαση για Δημητριάδη

bet365

Αναβολή πήρε η απολογία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη σχετικά με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Βασίλης Δημητριάδης απολογήθηκε κανονικά και η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας θα βγει τις επόμενες ημέρες.

Πέμπτη σήμερα και όπως κάθε Πέμπτη το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας εξετάζει τις απολογίες ομάδων και προσώπων που είχαν κληθεί για την συμπεριφορά τους. Για την 21η αγωνιστική οι απολογίες που είχε συγκεντρώσει επάνω τους τα περισσότερα βλέμματα ήταν αυτές των Σάββα Θεοδωρίδη και Βασίλη Δημητριάδη. Ο αντιπρόεδρος των... ερυθρολεύκων πήρε αναβολή, ενώ ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης απολογήθηκε με την απόφαση να βγαίνει τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση τόσο για το συγκεκριμένο θέμα, όσο συνολικά για τις ποινές που υπήρξαν στις ομάδες που είχαν κληθεί, έχει ως εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 21ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 19/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/17/359623 από 20/2/2017 έκθεση της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 18/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 6777/17/358047 από 20/2/2017 έκθεση της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD)»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Δ) Νικόλαο Καρανίκα (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6423/17-2-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 23ης-2-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 16:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών καθώς και χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Σ. Θεοδωρίδη αναβλήθηκε.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ, Β. Δημητριάδη και Β. Γιαννίση θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα