Κούδας για Ιβιτς: «Με κάνει να νιώθω αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ»

Κούδας για Ιβιτς: «Με κάνει να νιώθω αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κούδας για Ιβιτς: «Με κάνει να νιώθω αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο ζωντανός θρύλος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, με αφορμή τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του «Δικεφάλου», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βλάνταν Ίβιτς και έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον.

Ο Γιώργος Κούδας, με αφορμή το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε, , φιλοξενήθηκε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6», όπου μίλησε για την εικόνα της ομάδας και το τι περιμένει στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κούδα:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: «Είμαι χαρούμενος γιατί σίγουρα σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι πρέπει να κάνεις θετικά βήματα. Όπως βλέπουμε και τις Κυριακές στο Kick Off, ο ΠΑΟΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο και το πιστοποίησε χθες μέσα σε ένα μεγάλο γήπεδο και σε ένα άλλο level όπως λέμε, κόντρα σε μια γερμανική ομάδα που ξέρουμε τι ποδόσφαιρο παίζει».

Για το που κρίθηκε η πρόκριση της Σάλκε: «Τα δύο γκολ στο πρώτο ματς ήταν από στατικές φτάσεις, εκεί που έχει αδυναμία ο ΠΑΟΚ φέτος και εκεί κρίθηκε. Ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του, γιατί αν έκανε το ίδιο παιχνίδι που έκανε χθες, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έγιναν ομάδα και τον Ίβιτς για την διαχείριση. Χθες ο Ίβιτς με έκανε να νιώθω αισιόδοξος. Χαίρομαι και συγχαίρω τον Ίβιτς γιατί κάνει σωστή διαχείριση του υλικού και έχει κάνει τον ΠΑΟΚ και πάλι ομάδα. Τα παιδιά όλα έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή τους και αυτό φαίνεται. Όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Δεν ξέρουμε τι γίνεται στις προπονήσεις μιας ομάδας. Μόνο ο προπονητής βλέπει το τι γίνεται σε καθημερινή βάση στην προπόνηση και κρίνει ανάλογα με το παιχνίδι και ποιους πρέπει να βάλει»

Για την συμμετοχή στις ομάδες παιδιών από τις ακαδημίες: «Χαίρομαι που ο Ολυμπιακός και ο Μπέντο άρχισε να χρησιμοποιεί τους μικρούς. Το λάθος είναι ότι θα πρέπει από τις ακαδημίες να ετοιμάζουμε τα παιδιά για να μπαίνουν στο πνεύμα και τα αγωνιστικά πλάνα και να είναι έτοιμα. Πρέπει να αλλάξουμε την λογική μας και να αποκτήσουμε μια παιδεία ότι και να καταλάβουμε επιτέλους ότι και αυτά τα παιδιά είναι κανονικοί παίκτες. Όταν φέρνουμε αμφιβόλου ποιότητας παίκτες οι ομάδες και παίρνουν τις θέσεις των παιδιών αυτών είναι καλύτερα; Εγώ το λέω με περηφάνια ότι ξεκίνησα 17 χρονών και είχα στήριξη εκείνα τα χρόνια από όλους».

Για τον Κλάους: «Του έχω πει ότι εσύ είσαι αυτός που θα ξυπνήσει το πρωί θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα κάνεις αυτό που θες. Το πρόβλημα του νομίζω είναι και αγωνιστικό και ψυχολογικό. Δεν κάνει κάποια πράγματα σωστά, πρέπει να προσέξει τις συμπεριφορές του και να μην κοινοποιεί έξω τα προσωπικά του θέματα. Σίγουρα αν κάτι δεν σου πάει καλά στο γήπεδο σε αγχώνει περισσότερο».

Για τον αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πάρει πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει για πρωτάθλημα μόλις κάνει το επόμενο βήμα. Φέτος γίνεται μια σωστή δουλειά από τον Ίβιτς και τον Μίχελ. Έχουν κάνει λάθη, αλλά μόνο όσοι είναι στα νεκροταφεία δεν κάνουν λάθη. Γίνεται καλή δουλειά με ένα ολοκληρωμένο τμήμα σκάουτινγκ και όλη η ομάδα συζητά όλα τα θέματα που υπάρχουν, που υπάρχουν αδυναμίες και τι πρέπει να γίνει την επόμενη χρονιά. Με την ολοκλήρωση της σεζόν πρέπει να δεις την επόμενη μέρα. Αν τελειώσει τώρα το πρωτάθλημα, κάποιοι παίκτες θα έχουν την αντοχή για έναν στόχο όπως το πρωτάθλημα; Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάζει νέους στόχους. Δεν πρέπει μόνο να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε για πρωτάθλημα».

Για τις προσθήκες του Ιανουαρίου: «Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αυτή τη στιγμή αυτές τις προσθήκες. Λένε ότι οι ομάδες μας ψωνίζουν από δεύτερο ράφι, αλλά αυτή τη φορά έγινε μια καλή επιλογή νομίζω. Ο Πρίγιοβιτς σίγουρα δεν είναι έτοιμος... Με εκπλήσσει θετικά ο Ουάρντα που έχει μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και της συνεργασίας. Ο Ενρίκε έχει λίγο την βραζιλιάνικη τρέλα, αλλά δεν παύει να είναι ένας εξαιρετικός ακραίος. Πρέπει να είναι λίγο πιο ομαδικός. Είναι λίγο θέμα χαρακτήρα όμως αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα